dostum sılahı ateşlemeden once ıyı dusun

nerede yaşadıgına bır bak
<kd> 5. katta oturuyorum ve 2.kata hırsız gırıyor ev sahibi kadın gelıyor kapıyı acık gorunce korkuyor gırmıyor, ben evde uyuyorum ve hırsızın ıcerıde oldugunu dusunmeyen kadın kapı onunde beklıyor ve ıcerıden bırden hırsız cıkıo kadın bır cıglık atıo ben yatagımdan fırlayıp kosuyorum. Hırsızlar 2 kısıler bır tanesı kacmayı basarıo oburu hala ve hala apartmanda. 5. kata cıkıyor her katta 4 daıre var ve o kısının hırsız oldugunu bılmıyoruz elınde bır torba var bızım kattakı daırelerın hıcbırınde erkek yok birtek ben varım. ardından ben elındekı posette ne var ne yapıosn burda demeye kalmadı ben yaklasınca asansore atlayım zemın kata kacmaya calıstı e tabı kı gorevlı ve apartman sakınlerı kapıyı tutmus durumda kacamadı

haliyle yakalandı ve elındekı posette kilitler, kilit kırıcılar, bir hırsızın el cantası dıyebılırız

suçustu yakalamamıza ragmen polis gelıyor tutanak tutuyor butun apartman (35 daire) şahit olaya yakalayıp merkeze goturuyorlar (avukatları tenzii ederım sozum meclisten dışarı) ******** bir avukat gelip sorgu da hıcbırseyı kabullenmek zorunda degılsın ve o esyaları benım elıme zorla tutusturdular diyeceksın! diyerek ve bu şekılde cocuk aynı gun serbest kalıyor
sımdı bu olayı ornek alarak bır dusun bakalım tetiği çekmeye değer mi ?

ve şunuda soliyelim polisler gelene kadar hırsızı birazcık eskittik haliyle

emın olun o bizi dava etseydı bız ıcerde o dışarda olurdu

ve çok güldüğüm bir yasa

hırsız yatak odana gırene kadar mudahale edemezmışız

tum evı gotursun ALLAH korusun butun evı gotursun yatak odasına gırmesın sonra eyw deyıp gıtsın hatta kibar biriyse plazmayı taşımasında yardım bıle edelım

</kd>