İlla kuralda yazması mı gerekiyor okan? Eğer bu şekilde mağdur olmasaydım ve olanlarıda görmeseydim burda sakın aynı ıp'den birden fazla hesaba girmeyin demezdim demi? Beni bağlayan bir durum yok burda atıp tutmuyoruz.Hesabı bu şekilde banlanan çok kişi var.Google farkettiği anda gözünün yaşına bakmaz kaç hesap varsa o ıp'den girilen hepsi gider benden söylemesi.
Bence Serdalı dinleyin arkadaşlar. Dediği gibi hesabınız önemli değilse riske atmaya değiyorsa girin. Ama kesin olarak banlanamazsınız diye kimse söyleyemez. İşine gelmezse banlar. Benim 3 hesabım banlandı aynı ipten. Neden hilemi yaptım. Kesinlikle hayır. Hepsi legal ve özgün sitelerdi. Ama sabah hesaplarıma baktığımda aynı dakikada üçünede malum mail gelmişti. Banlanınca şöyle bi durum oluyor. Bu ayki kazandıklarınız gidiyor. Önceki ayda kazandığınız ve ödeme hakettiğiniz kazançlarınız gidiyor. Yeni hesap açacaksınız pin hesap doğrulama vs. ve tekrar kazanmaya başlayacaksınız ve bu kazandıklarınızı bi dahaki aysonu alacaksınız. Takriben 3 ayınız gidiyor. Yinede siz bilirsiniz. Bu şekilde riske atmaya değer mi değmez mi ?