pyromus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bot yazmak yetenek ister video anlatımı ile olmaz explode ve file contents de olmaz her şey.

regular explression bilinmeli, preg_match ve preg_match_all bilinmeli, curl bilinmeli, fake referer yollanmayı bilmeli, böyle videolar paylaşarak hem coluk cocugu heveslendiriyosunuz hemde piyasayı düşürüyosunuz.
önceki başlıklara bak videonu izleyen ve milletin aklına takılan sorulara bak. Mantıksal bir soru görüyor musun ? Ben php yi programlama dili olarak biliyorum ama yakında bot yazma dili de çıkıcak sanırım piyasanın eğilimi bu yönde. Bot yazmanın binbir türlü yolu var. Her spesifikasyon için farklı bir veri çekme yolu var. Otomobilin içinde oturup resim çektirmek o otomobili çok iyi kullandığın anlamına gelmiyor. O yüzden bu dersi saçma sapan buluyorum.

Boş boş mu konuşuyorum ?

1- Neyin ne olduğunu senden daha iyi bildiğim için burda senden çok konuşma hakkım var.
2- Bir programlama dilini başkalarının emeğini çalmak için alet ediyorsunuz üstüne çıkmış bi de bana boş boş konuşuyor deniliyor. Sen mi dolu insansın dolu işler yapıyosun ? Senin botlu sitelerin kadar benim özgün projem var. Haddini bil.
3- Bu işi öğrenmek istiyosan oturucaksın php nedir öğreneceksin. Sonrası zeka işi. Eğer zekaya sahipsen bu işi yaparsın değilsen kusura bakma başka sektörlere yönel manavcılık kasapcılık gibi anladın
"regular expression bilinmeli" diye bana cevap yazmadan önce ;

https://www.r10.net/php/442167-array-...xpression.html

Arkadaşlar php dosyasının kaynagını file_get_contents le cekiyorum. bu kaynak dosya içinden preg_match_all ile sadece array olanları toplamak istiyorum ne yapmam lazım ?

$degisken['array']
$degisken['array']['array']

böyle olanları

teşekkürler
Ben bu dersi yayınlamadan 4 gün önce açmış olduğun konuda regular expression sorusu sorman ilginç değil mi? Pardon şimdi neden üzüm yemek amacında değilde bağcıyı dövmek amacında olduğunu daha net anlayabiliyorum. Sen o sıralar yeni öğrenmeye başladığın preg_match ile ilgili örnek ararken explode ile anlatılmış bir video işine yaramadı sanırım. Bot yazmanın senin tabirinle "binbir" yolundan birini gösterdim.

Dip Not : Yapıcı ve güzel bir üslub ile olduktan sonra eleştiriye her zaman açığız...