Arkadaşlar baykus.net'i ben savespellsde gördüm. Düşeceğini biliyordum. Ama domainstandi.com'da göremedim. Eğer kalite domainleri yayınlamıyorlarsa bir daha girmeyecem o siteye. Boşuna zaman kaybetmeyelim. Domain standinın sahibi arkadaş teyit ederek yanıtlarsa sevinirim. Baykus.net nasıl gözden kaçabilir?
Kusura bakmayın beyler konuyu yeni gördüm ve şimdi cevaplayabiliyorum.
Baykus.Net gözümden kaçmış değildir. MimarSinan Universitesinde okuyan bir arkadaşın arzusu üzerine listeye konmamıştır. Size ne kadar etik gelir bilemem ama baykuş o üniversitenin logosudur ve bu ricayı da kabul etmemin nedeni arkadaşın projesini büyük bir hevesle anlatmış olmasıdır.
SaveSpell'de yayınlanan hiç bir domainin benden kaçma ihtimali yoktur, çünkü o siteye ait database bende de mevcuttur.
SaveSpell'de gördüğünüz bir domain benim listemde yoksa ya gözümden kaçmıştır, ya da bir kimsenin ricası üzerine listeye eklenmemiştir.
Kendime domain saklama konusuna gelince; savespellde yayınlanmış
jenerik domainleri kendime saklayıp kimsenin de bunu anlamayıp bir yerlerde bahsetmeyeceğini düşünecek kadar basiretsiz değilim.
Kendime sakladığım bir domaine örnek,
portakalajans/nokta/
com
bu da, bunca emeğimin karşılığında edindiğim domainlerden biridir.
Müsade ederseniz, 1yılı aşkın süredir ücretsiz, menfaatsiz üyelik sistemiyle milyon domaini tek tek gözle süzmüş, 100bin üzeri domain yayınlamış bir adam arada kendine de bir kıyak yapsın.
Ne zaman ki üyeliği ücretli yaparım, ve portakalı kendim soyarım, o zaman buyrun çekin ipe!
Derdimi anlayan, destekleyen arkadaşlarıma teşekkür ederken, veryansın eden arkadaşlarımı da kınıyorum. kın kın kın!