önemli olan sadece reklam yerleşimi değil sitenize ziyaretçi geldiğinde ziyaret sebebine uygun içeriği görebilmeli sitenizde gezebilmeli hemen girip çıkıp bi şekilde kazara reklama tıklıyan ziyaretçiler reklam vereni zarara uğratmaktan başka birşeye yaramaz. kaliteli içeriğe sahip olun reklam yerleşimleriniz abartılı olmasın sadece tıklamaya odaklanmayın hem sitenizin kalitesi artar hemde tüm reklam şirketleri ile rahatlıkla çalışırsınız
bir web sitesinin reklam yayınındaki amacı sadece hit göndermek değil ziyaretçisine uygun içerik sunup yanında gösterdiği reklamlar ilgisini çekiyorsa tıklanmasına olanak sağlamaktır..
http://www.adworld.com.tr/blogread.asp?ID=3
yayıncılara ilişkin blogra açıklama da yapmışlar
firmanın yukarda linki verilen haberindede firma açıkça belirtmiş .
"Reklamı sayfanın hangi kısmına koyduğunda ilgi gördüğünü ölçebiliyor. Reklam verenleri zarara uğratacak bir şeye izin vermiyoruz. Sistemimizde herhangi bir 'sahtecilik, reklamı tıklamaya teşvik' tespit edilirse bu siteyi ağzımızdan çıkarıyoruz. Reklam verenin zararını hesabına geri yüklüyoruz."
firma açıkça bunları belirtiyorsa ve aynı açıklıkla ban sebesi söylemiyorsu o linkteki yazılar hurafeden öteye geçmez.
halen gittigidiyor reklamları aynı yerleşimde duruyor ve 1 yıldır gittigidiyordan ban-***-ma-dım. ötesi varmı?
slaps yok - teşvik hiçbir zaman olmadı - içeriği reklamla hiçbir zaman kapatmadım - adulta izin verilmesine rağmen ***** site kullanmadım - geçersiz tıklama yaratacak hiçbir etken yok.
kullanacaklara her hafta ödeme istemelerini, yüklü miktarda para toplanacağında para alamayabileceklerini inatla bu postumdada tekrarlıyorum.
amacım karalamak değil. karalama yapmak olsaydı topic açardım.
sadece 2. hızlıal vakası diyorum okadar. yüksek meblağ olunca parayı karşılayamıyorlar.
ya şaka değil 300$ + nerden baksan 400 lira. ben ilk değilim sonda olmuyacağım. ayıp ya. TR reklam verenleri karqalamaktan başka birşey değil bu.