OfisSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Videoyu izleyenin PROFESYONEL BOT YAZACAK KAPASİTEYE GELECEĞİ iddiasında bulunduğumu hatırlamıyorum?
önceki başlıklara bak videonu izleyen ve milletin aklına takılan sorulara bak. Mantıksal bir soru görüyor musun ? Ben php yi programlama dili olarak biliyorum ama yakında bot yazma dili de çıkıcak sanırım piyasanın eğilimi bu yönde. Bot yazmanın binbir türlü yolu var. Her spesifikasyon için farklı bir veri çekme yolu var. Otomobilin içinde oturup resim çektirmek o otomobili çok iyi kullandığın anlamına gelmiyor. O yüzden bu dersi saçma sapan buluyorum.

JustGo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bak bilmişe bak bak...
Bot yazmak video anlatımı ile olmaz ise PHP öğrenmekte o zaman video anlatımı ile olmaz öğrenilmez;(Temel olarak).Adam burda mantığını anlatmış, tam olarak neden bunu yaptığını belirtmiş, gelmişsin bilmişlik taslayıp boş boş konuşuyorsun.

Ayrıca video izlemekle bu iş öğrenilmicekse, e piyasada öğrenen olmucaksa nasıl piyasa düşüyor Allah aşkına şunu bana bi açıklasana?
Boş boş mu konuşuyorum ?

1- Neyin ne olduğunu senden daha iyi bildiğim için burda senden çok konuşma hakkım var.
2- Bir programlama dilini başkalarının emeğini çalmak için alet ediyorsunuz üstüne çıkmış bi de bana boş boş konuşuyor deniliyor. Sen mi dolu insansın dolu işler yapıyosun ? Senin botlu sitelerin kadar benim özgün projem var. Haddini bil.
3- Bu işi öğrenmek istiyosan oturucaksın php nedir öğreneceksin. Sonrası zeka işi. Eğer zekaya sahipsen bu işi yaparsın değilsen kusura bakma başka sektörlere yönel manavcılık kasapcılık gibi anladın