Evet Arkadaşlar Biliyorum bu konuyu acınca bir iki kendini bilmez -rep yada burda konu başlığı altında sacma sapan şeyler söyleyeceklerdir.. lütfen şu resimleri inceleyip Elinizi vicdanınıza koyup siz söyleyin Burda kim suclu ?

Bu mesajdan önce Sorun nedir diye bir mail daha attım en son dayanamadım artık 3 kere sitem kapandı ben zaten bir başka hosttan altı ustü 5 k hiti kaldıramıyor diye ayrıldım bu adamlar ile telefonla konuştum film sitem var sizden host aldığım taktirde sorun yaşarmıyım vs vs telefondaki şahıs hayır filmleri kendin eklemedikce sorun olmaz dedi başka sitelerden cekiyorum dedim evet garanti veriyorum dedi tamam dedim ve hostu aldım 2 hafta ya 2 hafta 3 kere kapanırmı ??? bakım veya arıza beni kendi paramla rezil ediyorlar sonra burda bir kac yalakası cıkıp bana laf atıyor

Buda en son bana verilen cvp ben ne yazdım yolladım talebime bakın bana söylediklerine bakın 15 gün icinde paranızı iade ediyoruz dediler 2 hafta icinde 3 kere kapalı kaldı sitem bakım yapıyoruz diyorlar saat 18 de neyin bakımı normalde gece yapılması lazım deilmi ?

durum bundan ibaret