Bu kadar iste yani... Salla babam salla.... Hala makaleyi okumamis.... hehhehe... Turklerden bahsetmiyor diyor. muhahha... Yenilen pehlivan, bakalim daha neler zirvalayacak..
İşte bu senin çöktüğün andır, rezil olduğun andır, rezilliğinin kanıtlandığı andır.
Makaleyi okumayan biri varsa o sensin arkadaşım, şu yazış tarzınla ne kadar düşük bir sevyiede olduğunu insanlara gösterdin?
Fikirlerini desteklemek icin ortaya 100 dolar bile koyamadin.... Karsiliginda 10.000 dolar alacaktin. Bide pokerci demis. Sen bile yazdiklarina inanmiyorsun, inansan bu firsati kacirmazsin. Ortada poker falan yok zaten. Madem dogru soyluyorsun, delikanli gibi cikarsin ortaya... Boyle sallamayla, internet ortamlarinda irkciligi savunmak iyi degil.
Fikirlerimi desteklemek için ortaya 100 dolar koyamadığım değil senin renginin ne olduğunu gördüm, ben zaten ortadayım.Senin gibi insanlar sağdan soldan dolandırıcılıkla para koparmak için envai çeşit yalandan düzenek kurarlar.
İşte kanıt gösterdiğn uyduruk link:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11078479
İçerisinde ki metini birebir çevirip seni rezil etmemi seyretmek istermisin?
Buda benim aynı kaynaklardan derlediğim kanıtlardan sadece ikisi:
raştırmanın Yorumlanması:
Ancient DNA Tells Tales from the Grave (Ancient DNA Tells Tales from the Grave)
Araştırmanın orjinali:
Keyser-Tracqui, C., et al. Nuclear and mitochondrial DNA analysis of a 2,000-year-old necropolis in the Egyin Gol Valley of Mongolia. American Journal of Human Genetics 73, 247-260 (August 2003).
Yetmez ise, diğer kanıtlarla ve etimolojik kanıtlarla senin yüzünü yere sürte sürte çamur deryası içinde kaybedeğim endişen olmasın.
7 yildan beri Amerikada yasayan adama ingilizceden bi habersin dedi yahu... Senin aga babalarin zamaninda tum dunyayi turk yapmisti, sen hala orda kalmisin.O yalanlara artik kimse inanmiyor. Uyan kocum uyan... Sabah oldu, 21. yuzyildayiz. Artik sizin dil, irk teorilerinizle millet dalga geciyor. Zaten tum dunya turk, amerikalilarda turk, buradaki insanlarla turkce konusuyorum butun gun...

hehehhe...Acayip komik bir vakasin sen yahu... Sizinkiler utanmasa Amerikalilarda turkce konusuyor, ama amerikan aksaniyla, onun icin anlayamiyoruz diyecek. mUhahhaha...

Camur at izi kalsin. Yani yazida birde "gelirsin Tukiyeye" yazmis, heheheh... eee demekki Turkiyede olmadigimi sende kabul etmisin. Acaba nerde oldugumu dusunuyorsun, sanirim sana gore ingilizce konusulan bir ulkede degilim. Bunun icinde 10.000 dolar veririm,

ama senin tirsip, baska seyler zirlavamaya devam edip, zaman kaybi yaratacagin icin onermiyorum. Yetmemis birde ustune bana komunist muamelesi yapmisin.
7 yıldan beri Amerikada yaşayan bu ender bilim adamı 7 yılda ne ara akademik ünvan sahibi olabildi hayret derler adama.Burada komik olan rezil olan sensin,
TAM ARSIZ HIRSIZ EV SAHİBİNİ BASTIRIR TANIMINA UYUYORSUN!
Konuşmalarda bilimsel bir açıklama yok teknik bir açıklama yok, paso kelime oyunları yaygaracı bir tip.Sen normal hayatındada böyleysen var haline.
Ciddi psikolojik sorunların var senin.Sürekli bir 10.000 $ mavrası dönüyor dilinde, kumarbaz bir tipsin belli kendine güvenin yok.Bu şekilde konuyu farklı taraflara çekmeye çalışıyorsun, ama Nafile.
REZİLLİĞİN ALENEN ORTADA!
Ayrıca sinir bozukluğundan ve kendinle çelişmenden, sürekli sizin tayfa diyorsun.Sizin tayfa deyip beni ırkçıkıla suçluyorsan mantıken sende karşı tarafta olmalısın, bu da demek oluyor ki sosyalizm sevdalısı bir komünist bozuntususun.Bak Analoji öyle yapılmaz böyle yapılır

Senin gibiler dada "dedededdde" derken biz senin abilerinin ağzının payını veriyorduk aslanım
Hem irkcisin, hemde kendi dilindeki komünizm kelimesini kominizm diye yaziyorsun. Olmaz ama boyle. Senin gibi irkciyi bozar. Size ogretmiyorlar mi, turkcenin en guzel dil oldugunu... Niye yanlis yaziyorsun? Senin gibi irkciya yakismiyor... Yarin bir gun turk birligini falan kurarsaniz, ne diyecen turk kardeslerine (sana gore adamlar turk oldugu icin yaziyorum. Buna inandirmak icinde sizin fikir adamlari nasil taklalar attiracaklar bakalim bilimsel verilere, cidden merak ediyorum...)... Kominizm derdinden sizi gecmiste kurtardik falan diye sallasan (simdi sallayamazsininz, insanlar gercekleri biliyor, bi 40 yil sonra, nesil degisince, bu yalanida sallayabilirsiniz.

), adamlar sana ulen bu daha komünizm yazamiyor, once kendini kurtarsin der.

Sen benim yazılarımda nerede kominizm yazdığını gördün enteresan.
Şimdi böyle hayal dünyasındamı yaşıyorsun arkadaşım, hem sen önce benim hangi kelimede nasıl yanlışlık yaptığıma yükleneceğine sen senin Türkçe karakterlerinle olan sorununu çöz.Ben yabancı ülkedeyim burada Türkçe klavye yok yalanını söylemeye kalkma "HADİ LEEEN" mavrasını şak diye alnına yapıştırırlar koçum benim.Sürekli karıyla kızla chat yapmaktan bozulmuş Türkçenle yaygaracı tavırlarınla pokerci üslubunla forumda pek çok kişiye ne olduğunu gösterdin.
BÜYÜDE GEL PROTOS
Ben manyak miyim yahu irkcinin yanina gideyim. Sizinkilerin gecmiste yaptiklari ortada. Canimami susadim. Allah sana akil fikir versin, bir an once para versin, Kazakistana git, gerceklerle yuzles. Anlatrisin oradaki kazaklara derdini. hehhehe... Cakma Enver pasam benim....hehhehe Enver pasa imparatorlugu turk birligi ayagina batirdi, cakma enver pasa internet forumlarinda 100 dolar batirmaktan korktu. Hahahha... 10.000 teklifim hale gecerli. Ingilizce icinde bi 10.000 dolar daha veririm, ama tabi sen tirsip, zirvalamaya kaldigin yerden devam edebilirsin. Simdiye kadar yaptigi zirvalamalar.
Sen manyakmısın Türkiyeye gelesin, burası senin ülken değil ya. SEN DAHA KENDİ ÜLKENE GELEMEZKEN NASIL OLURDA MİLLETİNİN TARİHİ HUSUSUNDA KONUŞABİLİRSİN!DUYDUNUZMU ARKADAŞLAR ELEMAN TÜRKİYEYE GELEMİYORMUŞ!
Kırmasındır belkide ondan gelmek istemiyorsundur.Ayrıca benim görüşlerim Enver paşanın değil Atatürk'ün görüşleriyle paralel ilerlemekte.İstersen aç bak, hoş senin gibi amerikanın kucağında!Ne halt olduğu belirsiz muhtemelen Homeless olan birinin illa 10.000 dolar , 100 $ deyip dilenci edasıyla bağırmasının, hiçbir kanıtının savlarını desteklememesinin, yaygaracı yüzsüz yazı biçimiyle karakterinin net olarak ortaya çıkışının, renginin mosmor oluşunun suratına tükürülmeyi geçtim büyük abdesti yapılmasına ve sıvanmasına karşın hala aynı riya ve yalancılıkla cevap verebilmek gerçekten karaktersizlik mucizesi olarak tarihe geçti
Bak yazdıklarına sırasıyla cevap veriyorum iyi takip et.
"[*]Turk olmayan insanlara turk demek
O yüzden adamlarla 2000 yıllık ortak genler çıkıyor, kültür ve dil birbirini tutuyor değilmi
"[*]Turk olan insana kurt musun ermeni misin ayagi yapiyon." demişsin.
YAPIYON DENMEZ YAPIYORSUN DENİR!
MADEM TÜRKSÜN NEDEN TÜRKİYEYE GELMEKTEN KORKUYORSUN, KORKUN NE!
NEDEN KENDİNLE ÇELİŞİYORSUN PROTOSSSSSSSSSSSS
"[*]Turk dedigin adamlara turk olduklarinin farkinda degiller, asimile olmuslar, ogretmek lazim falan diyon... Gerci senin aga babalarin zamaninda herkes turk diyordu. Bu bakimdan bi gelisme var. Yani cografi alan daralmasi yasanmis. Ama hala dediklerin zirva."
Ben de diyorum ki az vodafone reklamı izle, karıyla kızla chat yapmaktan Türkçen bozulmuş aslanım.Adamlar asimile edilmişler burası muhakkak.Ama senin gibi bir cehaletin anlamadığı , bu adamların içinde asimile olmuş olanlar çok ise diğerleride çok.Elin AMERİKASINDA ELALEMİN KUCAĞINDA OTURACAĞINA KENDİ SOYDAŞLARINLA İLETİŞİMDE OLSAN FİKRİN ÇOK FARKLI OLURDU!AMA NERDE SENDE O BİLİNÇ!
"[*]Ayrica Ingilizceden bi habersin dedin. Bunun icinde 10.000 dolar koyuyorum. Bakalim nasil kiviracaksin." demişsin.
Sen daha Türkçe konuşmaktan acizsin arkadaş, ingilizce senin neyine.
Dediğim gibi atlar gelirsin misafir ederim seni çatır çatır ingilizce konuşuruz karşılıklı tabi biliyorsan.
Msnden yazışmalara telefon konuşmalarına itimat etmem ben.Cesaretin varsa yüz yüze 10.000 $ senin olsun masraf yap atla gel buraya DA KİM OLDUĞUNU ALEM GÖRSÜN!
"[*]Sana kurandan ayet gosterilerek bilimsellik taslayamazsin diyorum, sen seni yasatan Allah degil mi diye cevap veriyorsun. Ne alaka yahu... Irkcilik konusundaki argumanlara verdigin cevaplarda ayni bu kalitede. Beni yasatan Allah, ayni zamanda Kurandan ayet gosterilerek bilimsel calisma yapilmaz.[*]Sempanzelere kuranda gecen lanetlenmis halk falan diyon..."
DİYON DEĞİL DİYORSUN!Bende diyorum ki sana, ben sana işin bilimsel boyutunuda açıkladım, senin verdiğin örnek o kadar saçma sapan bir örnektiki bu husustaki cahiliyetinide bilgilerimle kapatayım dedim.Beraberinde de şempanzelerle ilgili olarak insana benzemesinin sebebinin Allah tarafından zamanında helak edilmiş bir kavim olmasından kaynaklanabileceğini söyledim.(bu kısım ekstra bilgiydi).BU AYETİ BEN UYDURMADIM AÇ BAK KURAN- KERİMDE YAZIYOR!BEN SADECE ÇIKARIM YAPTIM!
ALLAHIN AYETİ YALAN BEN İNANMIYORUM DİYORSA HİÇ MÜSLÜMANIM DEME, İSLAMIN BEŞ, İMANIN ALTI ŞARTININ TAMAMINI VEYA HERHANGİ BİRİNİ DOĞRUDAN VEYA DOLAYLI YOLDAN İNKAR EDEN KİŞİ İTİKATTA KÜFRE DÜŞER.YANİ KAFİR OLUR, BUNU SENİ SUÇLAMAK İÇİN YAZMIYORUM MÜSLÜMANSAN SÖYLEDİĞİN SÖZLER SENİ KÜFRE DÜŞÜREBİLİR MANASIYLA SANA TEBLİĞ EDİYORUM ARKADAŞIM!
HEM BENİ YAŞATAN ALLAH DİYORSUN HEM ALLAHIN KİTABI KURANLA BİLİMİN NE ALAKASI VAR DİYORSUN!BUNLARIN HEPSİ AMERİKADA ECNEBİLERİN KUCAĞINDA OTURMAKTAN KAYNAKLANIYOR

GELDE MEMLEKETİNE SENİ BURAYA ISINDIRALIM.BIKMADIN MI ZENCİLERDEN!
Bundan sonra cevap vermeyecegim, bu kadar zirvalayan adam cevabi malesef haketmiyordur.
Hadi canım, bu kaçıncı yalan.
Her seferinde cevap yazıyorsun, ne ayak insanların önünde rezil oluyorsun bunun farkındasın durumu toparlamaya çalışıyorsun ama nafile!
Takke düşüp kel görünüyor..