Çok mesaj var pm felan okumaktan gözlerim ağırdı.Çok çok çok laklak edip bilen arkadaşlar var aralarda gördüm
Şuanda adtech,gittigidiyor,adsense bir sürüüüüüüüüüüüüüü şikayet var.Tık başına 0,02 alıyoruz diye...
Anlamıyorsunuz sebebini... Anlamıyorsunuz sizin o kafanıza 50 kere bunu anlatsam anlamayacaksınız.Olay şundan ibaret arkadaşım.Az önce arkadaş demişki yok oraya reklam buraya reklam şuraya reklam.... Sebep .... ??? Tabikide adam kazanamıyor diye

başka sebebi varmı ? Adam ingilizceden 500 $ kazansa türk sitesinde o her sayfada reklamı açarmı ? W-arez site açıp kalitesini düşürür müüüüü ? size soruyorum.
O yüzden burdaki insanlara bunu anlatmaya çalışıyorum,yaww ne yaparsan yap ingilizce sitede yappp olay bu.Adam hakkını veriyor sana , bu para yabancılar için hiçbişey ama bizim için bulunmaz bişey.Sonra aç güzel bir Türkçe forum legal insanlarla güzel güzel paylaşım yap yasal hem w-arez azalır hemde cebinize para girer.Hemde o 0,02 veren adwordscuların reklamı yayınlanmazsa bakın nasıl 0,10 veriyor.Sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum, ama gelmiş ordan tarzanın biri , konudan bişey anlamadım yok hiç bişey anlatmıyormuş yok nasıl kazanacağını söylemiyormuş... Daa bilmem nede bilmem nee...
İnsanlarında sabır sınırı vardır,insanlar da akıl sınırı yoktur.Yaw kafayı çalıştırsan azcık desenki ben burda 100 tıklamaya 1 $ alamazken adam 5 tıka 4 alıyor demekki boşuna uğraşıyoruz o kadar yaww mantığınıza hiç mi sığmıyor ? Yada bu mantığa mı denk değilsiniz.Gene ordan birisi diyor türkçe içerik veya yabancı farketmez

hayyy daaa anlamıyorsun arkadaşım galiba sen burda 100 $ kazanırken ayda yabancılarda adamların alayı günde bunu kazanıyor.Oranın ekonomisi bizim ekonomimize denk miii bunu sor bi kendine gelmiş burda aynı kazandırır diyorsun ? hiç mantığına sığıyormu.İnsana bişey öğretirsin anlamaz anlamaz ya o en zıtıma giden şeydir niye anlamıyorsun insan değilmisin beyin yokmu sende ?
Yani sırf bu yazıyı yazmamın sebebi bişeyler anlatmak millete hakaret değildir.Sabrımın sınırlarını zorlayınca böyle anlatıyorum ister istemez