Daha önceden konusunu açtığım BU Organikhit projesini canlandırıyorum .Günlük sitenize seçtiğiniz kelimelerden tekil organik hiti sağlayabiliriz.

Fiyatlandırma aşağıdaki gibidir

3000 hit 30$ haftalık (yani sitenize gelecek hit miktarı 3000*7=21.000 organik hit ve gösterim 21 K*4= 84 K haftalık gösterim

5000 hit 50$ haftalık (yani sitenize gelecek hit miktarı 5000*7=35.000 organik hit ve gösterim 35 K*4= 140K haftalık gösterim

8000 hit $75 haftalık (yani sitenize gelecek hit miktarı 8000*7=56.000 organik hit ve gösterim 56 K*4= 224K haftalık gösterim

10.000 hit $95 haftalık (yani sitenize gelecek hit miktarı 10000*7=70.000 organikhit ve gösterim 70 K*4= 280K haftalık gösterim

15.000 hit $130 haftalık (yani sitenize gelecek hit miktarı 15000*7=105.000 organikhit ve gösterim 105 K*4= 420K haftalık gösterim

20.000 hit $160 haftalık (yani sitenize gelecek hit miktarı 20.000*7=140.000 organik hit ve gösterim 140 K*4= 560K haftalık gösterim

Web site sipariş

Daha fazla miktarda paketler için pm atabilir ve fiyat isteyebilirsiniz.

organik hit nedir, ne işe yarar?

# Organik hit adındanda anlaşıldığı gibi organiktir. Doğaldır.
# Seçtiğiniz google kelimesinden arama yapıp sitenize gelmektedir
# Sitenize Tamamen arama motorlarından ( google ) ziyaretçi gelmektedir
# Sitenizdeki geçirdiği vakit 1 dk ile 5 dk arasındadır.
# siteniz içerisinden random 5 linkle tıklayarak gezmektedir.
# Hitler %90 türk kullanıcılarına aittir.

Katılım yapanlardan istediklerimiz
sitesinde google analytics bulunması ve raporların gunluk bize gönderilmesi ( takip ve verim açısından )
kelime seçimi : ilk 15 sayfada olmak kaydı ile maximum 20 kelime seçebilirsiniz bu kelimelerden aldığınız hit mikatarı kadar random hit sağlanacaktır.

Kullanıcı Yorumları
Asi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Test aşamasına 1 sitede ben verdim. Sistem güzel ilk kullananlar arasındayım bayağı etkisini gördüm hedef kelimedeki site 7. sırada iken 2. sıraya yerleşti kımıldamıyor zaten 1. sıradaki sitede bana ait.
Royal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaştan hit satın aldım gayet yararını görüyorum tavsiye ederim.
tekoteko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende kullanıyorun organik hit, sonuç başarılı gördüğüm kadarıyla seçtiğim kelimelerde 2-3 k arası hit alıyorum, belliki burda bir sanal zeka söz konusu normal kullanıcı davranışı var, sayfa gösterim sayıları ve sitede geçirilen süre baya arttı. Proje sahibi ve geliştiricisi arkadaşlara teşekkür ediyorum, umarım uzun zaman sorunsuz çalışırız.
TAM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilk yarım saatten anlaşılan şey :

bu gemi yürüyor
Xdesign adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, benim sitemde gözlemlediklerim şunlar;
1. İlk önce alexa'da yükselmenizi sağlıyor. Organik hit gelmeden önce 406.747 sıradaydım şimdi 390.841 ve ilerlemeye devam ediyor.

2. Eğer sitenizde Adsense kullanıyorsanız gösterim aldığınız için para getiriside var, tıklama olmasada gösterimden getiri sağladı, ortalama günde 0.7$ gibi bir artış oldu.

3. Google'da üst sıraya çıkması gerekirken benim sitemde fazla çıkamadık, çok az bir oynama oldu google hemen çıkarmaz, yavaş yavaş çıkarız inş.
Benim gözlemlediklerim bunlar.
KATILSANA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
39. sayfadan 2. sayfaya

MSN'den ulaş bana bir siten daha hazır abim... Sanırım artık sürekli müşteriyim

Katılım şartları
+15 trader olan aktif r10 kullanıcı katılabilir.
***** siteler katılamaz.
sitesinde popup,müzik,_blank link ve kötü niyetli yazılım içeren siteler katılamaz.
kuralları ihlal edenlerin hiti kesilip ödemesi geri yapılmaz.
Herhangi bir kötü yazılım dowloader,virus,trojen içeren sitelerin tesbiti halinde hesabı kapatılıp r10.net'te gerken yere konu açılacaktır..