Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum eğer değil ise de ilgililerin değiştirmesini rica ediyorum.
Sorum: Yeni açtığım bir web sitesini kurar iken xxx.com/a klasörünün altına kurmuştum kurulum aşamasında google siteyi xxx.com/a/ diye indexlemeye başladı ve o sıralar pek fazla önemsememiştim fakat bütün kurulum işlemlerim bittikten sonra siteyi ana dizine taşıdım xxx.com şeklinde yaptım şu anda google da siteismini yazıp arattığım vakit hem xxx.com hemde xxx.com/a şeklinde çıkıyor fakat taşıma işleminden sonra a klasörünü sildiğim için orada birşey olmadığı için orada hiç bir sayfa bulunmuyor.
bu durumda bir arkadaşın dediği üzerine tekrar a klasörünü yaratıp yönetim panelinden (direct) xxx.com/a adresini xxx.com a yönlendirdim bunu dün yaptım fakat şimdi de google siteyi xxx.com diye değil xxx.com/a diye görüyor ..
bu durumlarda benim ne yapmam gerekiyor ? sitenin xxx.com şeklinde google da gözükmesi için uygulamam yapmam gereken şey nedir bilen var ise yardım eder ise sevinirim .umarım yeterince açıklayabilmişimdir.
herkeze iyi çalışmalar