Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kazanılmaz demedim ki ben hatta şakaya getirip siz ingilizce siteye yönelim türkçe içeriği bana bırakın dedim.

ama şu gerçek nası bir türkçe siteniz olursa olsun ingilizce siteden kazanacağınızı kazanamazsınız.

budara asıl konu içerik bile değil
nasıl hit alınacağı
bu konuda da ipuçları verdim

denizi gösterdim elinize oltayıda verdim bi zahmet balık bulup tutun artık
balığıda gösterirsem işin esprisi kalmaz hep aynı balık üzerinde yoğunlaşır bi halt kazanamazsınız

türkçe bol bol oyun dizi sağlık ve morno açıldığı gibi.

Orasına bende katılıyorum. Evet ingilizce içerikli siteden kazanılan para, türkçe içerikte biraz daha zorluklarla ve uzun süreçlerde kazanılır. Buda tamamen reklam verenlerden kaynaklı bir durumdur. Türkiye'de insanlar nasıl az para harcar ve çok reklam yayınlarım mantığı güderken, diğer ülkedeki insanlar, reklamımı en iyi şekilde nasıl yaparım mantığı güdüyorlar.

Türkiye de kazanan kim oluyor peki ? Yayıncı mı ? Kesinlikle hayır, Türk webmaster'ının hali ortada.

Peki reklamveren mi ? Oda hayır, o kadar ucuza reklamlar dönüyor ki, en alakasız sitede reklam dönüyor. Dini sitelerde partner sitesi reklamı dönüyor vs.vs. E o zaman ürün mü satabilir o adam ?

Kaliteli reklam verse, kaliteli yerlerde, alakalı yerlerde reklamı çıksa, hem verdiği tık başı reklam ücretinden yayıncı kazanır, hemde kendisi dönüşlerden kazanır. Ama nedense halen bu dengeyi bir türlü oturtabilmiş ve çift taraflı kazanmayı becerebilmiş değiliz.