Bu kadar iste yani... Salla babam salla.... Hala makaleyi okumamis.... hehhehe... Turklerden bahsetmiyor diyor. muhahha... Yenilen pehlivan, bakalim daha neler zirvalayacak....
Fikirlerini desteklemek icin ortaya 100 dolar bile koyamadin.... Karsiliginda 10.000 dolar alacaktin. Bide pokerci demis. Sen bile yazdiklarina inanmiyorsun, inansan bu firsati kacirmazsin. Ortada poker falan yok zaten. Madem dogru soyluyorsun, delikanli gibi cikarsin ortaya... Boyle sallamayla, internet ortamlarinda irkciligi savunmak iyi degil.
7 yildan beri Amerikada yasayan adama ingilizceden bi habersin dedi yahu...
Senin aga babalarin zamaninda tum dunyayi turk yapmisti, sen hala orda kalmisin. O yalanlara artik kimse inanmiyor. Uyan kocum uyan... Sabah oldu, 21. yuzyildayiz. Artik sizin dil, irk teorilerinizle millet dalga geciyor. Zaten tum dunya turk, amerikalilarda turk, buradaki insanlarla turkce konusuyorum butun gun...

hehehhe...Acayip komik bir vakasin sen yahu... Sizinkiler utanmasa Amerikalilarda turkce konusuyor, ama amerikan aksaniyla, onun icin anlayamiyoruz diyecek. mUhahhaha...

Camur at izi kalsin. Yani yazida birde "gelirsin Tukiyeye" yazmis, heheheh... eee demekki Turkiyede olmadigimi sende kabul etmisin. Acaba nerde oldugumu dusunuyorsun, sanirim sana gore ingilizce konusulan bir ulkede degilim. Bunun icinde 10.000 dolar veririm,

ama senin tirsip, baska seyler zirlavamaya devam edip, zaman kaybi yaratacagin icin onermiyorum. Yetmemis birde ustune bana komunist muamelesi yapmisin.
Hem irkcisin, hemde kendi dilindeki komünizm kelimesini kominizm diye yaziyorsun. Olmaz ama boyle. Senin gibi irkciyi bozar. Size ogretmiyorlar mi, turkcenin en guzel dil oldugunu... Niye yanlis yaziyorsun? Senin gibi irkciya yakismiyor... Yarin bir gun turk birligini falan kurarsaniz, ne diyecen turk kardeslerine (sana gore adamlar turk oldugu icin yaziyorum. Buna inandirmak icinde sizin fikir adamlari nasil taklalar attiracaklar bakalim bilimsel verilere, cidden merak ediyorum...)... Kominizm derdinden sizi gecmiste kurtardik falan diye sallasan (simdi sallayamazsininz, insanlar gercekleri biliyor, bi 40 yil sonra, nesil degisince, bu yalanida sallayabilirsiniz.

), adamlar sana ulen bu daha komünizm yazamiyor, once kendini kurtarsin der.

Ben manyak miyim yahu irkcinin yanina gideyim. Sizinkilerin gecmiste yaptiklari ortada. Canimami susadim. Allah sana akil fikir versin, bir an once para versin, Kazakistana git, gerceklerle yuzles. Anlatrisin oradaki kazaklara derdini. hehhehe... Cakma Enver pasam benim....hehhehe Enver pasa imparatorlugu turk birligi ayagina batirdi, cakma enver pasa internet forumlarinda 100 dolar batirmaktan korktu. Hahahha... 10.000 teklifim hale gecerli. Ingilizce icinde bi 10.000 dolar daha veririm, ama tabi sen tirsip, zirvalamaya kaldigin yerden devam edebilirsin. Simdiye kadar yaptigi zirvalamalar.
- Turk olmayan insanlara turk demek
- Turk olan insana kurt musun ermeni misin ayagi yapiyon.
- Turk dedigin adamlara turk olduklarinin farkinda degiller, asimile olmuslar, ogretmek lazim falan diyon... Gerci senin aga babalarin zamaninda herkes turk diyordu. Bu bakimdan bi gelisme var. Yani cografi alan daralmasi yasanmis. Ama hala dediklerin zirva.
- Benim icin akademik unvani yok dedin. 100 dolar kaybetme ihtimalin olunca, tirsip kactin... Gerci tirsip kacman zirvalamak degil, mantikli hareket, ama insanlara iftira atman zirvalama. Pabucun pahali oldugunu goruncede, olsan ne olur demeye basladin.

- Simdide bana komunist demeye basladin.
- Ayrica Ingilizceden bi habersin dedin. Bunun icinde 10.000 dolar koyuyorum. Bakalim nasil kiviracaksin.
- Sana kurandan ayet gosterilerek bilimsellik taslayamazsin diyorum, sen seni yasatan Allah degil mi diye cevap veriyorsun. Ne alaka yahu... Irkcilik konusundaki argumanlara verdigin cevaplarda ayni bu kalitede. Beni yasatan Allah, ayni zamanda Kurandan ayet gosterilerek bilimsel calisma yapilmaz.
- Sempanzelere kuranda gecen lanetlenmis halk falan diyon...
- Turkle sempanze arasindaki genetik bagi, Turkle Mogol arasindaki genetik bagdan daha kuvvetli bulan yazilara itibar ediyon, yetmiyor kanit diye buraya koyuyorsun. En komik zirvalamada bu...
Allah akil fikir versin, irkcilik belasindan seni kurtarsin. Biraz akilli olsan, irkcilik dalgasinin seni ne kadar zirvalattigini farkedersin, komik duruma dustugunu anlarsin.
Bundan sonra cevap vermeyecegim, bu kadar zirvalayan adam cevabi malesef haketmiyordur.