Hafta sonu birisi aradı. Sankı sonradan ingilizce ögrenmiş gibi yavaş ama ingiliz aksanı gibi konuşmaya başladı. iyi ingilizce bilmememe ragmen konuştuk.
İngilizce biliyormusun dedi hayır dedim(allahtan bilmiyorsan nasıl anladın demedi ) daha sonra sorunun ne olduğunu sordum. Web sitesi ile ilgili ozaman mailleşelim dedi ve mailini verdi ama o an heyecan yaptığım için yazamadım maili kapattık daha sonra aradım ama hep numara başkasıyla görüşüyor yada meşkul dedi. Numara 543 ile başlıyordu.

Bugün yine birisi aradı 0282 ile başlıyordu sanırım tekirdağa aitmiş 3 sn dinleyip kapattı. Aradığımda bilmem ne holding dedi. ardında 1 dk geçmeden yine 543 lü bir numara buda japon gibi vidi vidi konuşuyordu Yine ingilizce biliyormusun dedi ve ben yine hayır dedim başladı mailini vermeye ama ben yine yazamadım sonra sorun ne dediğimde benim hiç kullanmadığım sadece domainlerin register sayfalarında olan mailimi kodladı. Derdimi anlatacak ingilizcem olmadığı için mail yada mesaj yollarmısınız dedim ve suratıma kapadı

Sizinde başınıza böyle olaylar geliyormu ?Daha öncedende biçok bulgar hatun aramıştı Aklıma takıldı şimdi domainler ile ilgileniyorlarsa neden 543 lü numara ve arayanlar neden hep kız