Zyxel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Düz mantıkla bakarsak dediğin doğru. "İlk onbirde 1-2 maç oynadı ve kötü oynadığı için Semih kötü bir futbolcudur." Senin dediğin şey bu... Peki hangi futbolcu her maçta gol atar? Hangi futbolcu her maçta kendinden bekleneni verir... Semih'e az şans verildiği için oynadığı futbola çok fazla dikkat ediyoruz ve kötü oynadığı maçları dikkate alıyoruz. Yapmayın Allah aşkına... Sen lafı Semih'in futbolundan karakterine getirdiğin için fikrini sabitleştirmişsin, ancak ben böyle düşünmüyorum. Belki de dünya çapında biri olacak olan futbolcumuzu müzmin yedeklikten kurtaramadık.. Semih'e üzülüyorum ve yerinde olsam 1 saniye durmazdım. Fenerbahçe aşkıymış.. Sevsinler.. Fenerbahçe'yi her zaman sev ancak bu çağdışı yöneticilerin olduğu bir takımda daha fazla durma Semih... Git bir başka takıma ve kendini tekrar kanıtla da hepimizin yüzünü kızart.
Ne semih ne guiza 2side fenerbahçede forvet olabilecek kapasitede değildir. Aragones geçen sene semih'e 7 maçda 90dk görev verdi yanlış hatırlamıyorsam sadece 1 gol atabilmişti. Semih bizde oynayabilcek bir oyuncu değil. ama bence iyi bir yedek. Semihin gol attığı maçların hepsini çıkar oyuna kesinlikle 60dan sonra girmiş atmıştır.. Tabiki istisna olucaktır ama istisnalarda KAİDEYİ bozmaz. Ek olarak isterse dünyanın şuan en iyi futbolcusu olsun klübe yaptığı yamuğun açıklaması yok bu klüpde asgari ücretle oynamıyor bu futbolcular aldığı 3 milyon euroyu beğenmiyormuş !!! Şimdi gitsin bakalım yarısı kadar para alabilecek mi gitti takımda anlatmak istediğim bu..

Saygılar