protos78 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu forumda bazen milliyetcilik kilifi altinda fasizm savunuluyor. Allah akil fikir versin.
Hadi canım sende yuh...
idrak etmen gereken şey benim görüşlerim ırkçılığı yansıtmıyor, ama sen komünizm çizgisinde yürüyorsun bu bir.

Yukarida verdigim makalenin ozetini okuyup, buraya sacma sapan seyler yaziyorsun. Makalenin tamamini okusan, olayi cozersin. Makalede sadece yunanlilar degil, 47 tane avrupaliligi toplulugun irk olarak birbirine yakinligina bakiyorlar. Sectikleri irklardan biri Yunanlilar. Makaledeki tablolara bakarsan, gorursun. Adamlar Yunanlilarn irk bakimindan en cok Kibrislilara benzetmisler. Daha sonra Turkler geliyor.
Senin ingilizceden bir haber olduğun açık, bahsettiğin makalede Türk'lerin yanından bile geçilmiyor.
Ne kadar pişkin bir adam çıktın sen ya, senin kadar yalanının üstüne düşen bir adam görmedim.Ayrıca bahsettiğin 47 ırk meselesi 2 sene evvel bir firma tarafından yapılmış Türkiyenin toplamda 95 il ve ilçesinden birer kişi üzerinde yapılan saçma sapan bir test ile ortaya atılmıştır.Bu ülkede 75 milyon kişi yaşıyor bunun 20 milyonu zaten azınlık.Sen benim soyumunun nereden geldiğini öğrenebilmek için herşehirden en az 1000 kişi üzerinde test yapmalısın.Akıl var mantık var soy kavramı genetikle beraber artı olarak etimolojiyle beraber hareket eder.Senin soydaş dediğin adamlarla ne kültür ne dil benziyor.
Bize en uzak mesafede ki uygurlarla dilde birliğimiz var kökende birliğimiz var.
Kızılderelilerle bile hem genetik, hemde kültür tutuyor.Bu adamlar oraya uzaydan gelmedi orta asyadan geçtiler bunu nasıl açıklayacaksın?Sen senin verdiğin içerisinde Türklerle ilgili tek bir ibare bile bulunmayan sözde kanıtlarla hareket edeceğine sana 2000 yıldır Türk geni hiç değişmedi moğollarla ortak olarak belirtildiği araştırmayı oku ondan sonra cevap ver

Benim akademik kariyerime b.k atmadan once lutfen irkcilik fikirlerinden siyrilip, dogru duzgun yazi yazmani oneririm. Bi b.k atmadigin akademik unvanim kalmisti, onuda yapmisin.
Arsız hırsız ev sahibini bastırır,yazdıklarında ne gerizekalı demediğini koydun ne aptal demediğini terbiyesiz.Sen nasıl bir varlıksın ya?
Senin akademik kariyerin olsa ne olur, görünen köy kılavuz istemez.
Ne olduğun ortada!

Ortaya 10.000 dolara koyuyorum. Benim akademik kariyerim yoksa, sana 10.000 dolar verecegim. Bu forumun moderatorleri, yada adminlerinden 1-2 taneside hakem olur. Onlara benim hakkimda yapilmis universite web sayfalarini ve akademik makalelerimi gonderirim. Onlar karar verir. Bunun karsiliginda tek istedigim senin 100 dolarin. Yani senin savundugun gibi akademik kariyerim yoksa, 100 dolar koyup, 10.000 dolar kazanacaksin. Benim istegim hakli ciktigimda senin 100 dolarin, ve yanilmisim, bundan sonra fikir sahibi olmadan once verileri inceleyecegim demen. Irkcilik olayina karismiyorum, Allah kurtarsin. Hodri Meydan....
Bırak bu ayakları protos pokerci seni, gelirsin Türkiyede yüz yüze görüşürüz.
Senin net aleminde başka biriyle yer değiştirmen çok kolay.
Kendini başka biri gibi lanse edebilirsin, sende o karakter mevcut çünkü.
Açık söyliyeyim rengin sabit değil, bukelemun gibi sürekli dönüyor.
Bana boş işlerle gelme, bana sağlam gel.

Irkciligi sevmiyorum, gozleri ve beyinleri cok karartiyor. Adami turk olmayana turk dedirtiyor, kendisiyle ayni fikirde olmayan turke ermeni misin, kurt musun diye soru sordurtuyor. Bilimsellik adina kurandan ayet cikartip, maymunlar helak edilmis halktir dedirtiyor. Gosterilen kanitlari anlamayip, hala karanlikta kalmayi marifet saydiriyor. Birde karsidakini tanimadan, akademik hayatina b.k attiriyor. Merak ettigim seyde irkciligin 100 dolar kaybettirecek kadar insanlari kor edip edemeyecegi, onuda 2-3 gune ogrenecegiz.
Irkçılığı sevmiyorum diyorsun, sen karşıdakinin ırkçı olduğunu nereden çıkarıyorsun.Ayrıca çizgin komünizm çizgisi heryönüyle belli bu.Biz senle üstünlük tartışması değil köken tartışması yapıyoruz.Ben senle üstünlük tartışması yapsam o zaman bana ırkçı yaftasını yapıştırabilirsin.
Birde utanmadan gösterilen kanıtlar diyorsun, nerede kanıt gösterdin ki gösterdiğin kanıtlar ortada.Dam başında saksağan vur beline kazmayı!
Kuran'dan ayet çıkarmasına gelince bir daha kuran-ı kerimi idrak etmeden ağzına Kuran-I kerim'in adını alma,
Seni yaratan yaşatan Allah değilmi?Sen daha kendi kitabının yüceliğinin farkında değilsin ki, aklıı maad yok sende akl-ı maaş var.
Ben sana şempanze konusunda bir benzerlik varsa bundan kaynaklanabilir diyorum, hoş sende daha islamiyet'i anlayabilecek idrak yok ki, bilimsellik adına kendi inandığı yce kitabı hafif gören bir adamdan ne beklenir.Ufku ne kadar açıktır bu adamın?
Gelirsin adam gibi Türkiyeye, yüz yüze kanıtlarıyla gösterirsin asıl sana hodri meydan!Unutma benim getirdiğim kanıtlara saldıran sensin.