6 senedir MCSE'yim,
Türkiye'nin en büyük bilgisayar şirketlerinden birinde 6 yıldır çalışıyorum.
Microsoft Türkiye ile aktif olarak çalışmaktayım, Türkiye çalışanlarının büyük kısmını tanımaktayım.
Bu işin hem alaylısı hem okullusuyum, hiç şüphen olmasin.
Hala açık ve net olarak sölüyorumki sınırsız key üretme gibi birşey söz konusu değildir, zaten şu cümleleri kullanarak ne demek istediğini kendin belirtmişsin
"Her hangi bir sorun çıkarıyor mu hayır çıkartmıyor. Eee gerisi pekte önemli değil açıkcası. Ben bi çok key aldım yine alacağım sonuçta işimi görüyor."
Bu mantıkta lisans satmak sizin için sorun değilse, alan içinde sorun yoksa eyvallah buyrun satın.
Sizi baltalamak gibi bir amacım yok, ben sadece bilgilendirme yapmaya çalışıyorum, yoksa ister 1 kişiye sat ister 100 kişiye, senin kazancın sanadır.
Satışını yapan ben değilim ki bana niye söylüyorsunuz? Ben sadece alıp kullandım ve bir çok arkadaşa verdim. İllegal olsa neden keyler iptal olmuyor? Neden güncelleştirmeler yapılabiliyor?
Satan arkadaş yurt dışındaymış zaten siz hala Türkiye Microsoft diyorsunuz. Bazılarıda üniversite diyor. Üniversite verilen keyler sadece 1 adet veriliyor ve 1 kişi kullanabiliyor. Benim kuzenimin de var. Öyle olsa 1 keyi bir çok kişiye nasıl satacak. Bir mesajında belirtmiş Microsoft'a belirli bir ücret ödedik sınırsız key alma hakkımız var diye. Ayrıca yabancı forumlarda bu keylerden satanlar var ebay.com da satanlar var onlara bir mesaj atarak sorun MSDN den mi alıyorsunuz? Nasıl alıyorsunuz diye? Onlar nasıl 15-20$ dan satışını yapacak?
Üniversiteler nasıl MSDN hesabı alıp öğrencilere dağıtıyor? Belki satan kişide öyle bi hesap alıp satışını yapıyordur. Bi forumda görmüştüm MSDN hesabımdan ücretsiz key dağıtıyorum diye.
Her şeyi geçtim madem bu konuda bilgilisiniz bana şunun cevabını verin. Bu ebay.com da yada yabancı forumlarda bu keyler nasıl oluyor da 10-15-20$ a satılabiliyor? Hatta MSDN hesabını satanlar bile var.
Örneğin bu kişi Window 7 Home Premium u bu fiyata nasıl satabiliyor? Adamın %100 müşteri memnuniyeti var.
Link kaldırıldı.
Satış baltalamamak için önce verdiğim linkleri kaldırmıştım ama bunu örenk olarak koymak mecburiyetindeyim.
Ben 7 adet key aldım ve tekini kendi bilgisayarımda etkinleştirdim. Keyi başka bilgisayarda kullandığımda key geçersiz diyor. Yani keyler tek bilgisayarda çalışıyor. Bu keyler vvarez olsa çalışmazdı yada başkasına verilse de çalışmaz dı. Ben bu keyleri almadan önce bi çok yerde aradım ve vvarez key buldum ama etkinleştiremedim.