Webcontroller adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin inanıp inanamamanız beni ilgilendirmez o sizin sorununuz. Bilip bilmeden konuşup satış baltalamak ayıptır.

Satın alan arkadaşların ve benim aldığım keyler çalışıyor mu çalışıyor. Güncelleme yapıyor mu yapıyor. Her hangi bir sorun çıkarıyor mu hayır çıkartmıyor. Eee gerisi pekte önemli değil açıkcası. Ben bi çok key aldım yine alacağım sonuçta işimi görüyor.

Zahmet edip internette biraz araştırsaydınız yurt dışında forumlarda yada en basitinden ebay.com da bu lisansların 15$-25$-40$ dan satıldığını görebilirsiniz. Bunlar 200-300$ dan alıp bu fiyata satacak değiller ya.
Hepsi MSDN den alıp satıyor. Bazı kişiler ücretsiz dağıtıyor bazılarıda satışını yapıyor saygı duymak lazım.

Satış baltalamamak için linkler kaldırlmıştır.

Bunlar gibi internette bi çok satışa rastlamak mümkün demek ki mantıklıymış. Bilmiyorsanız kendinizi güncelleştirmenizde fayda var.

6 senedir MCSE'yim,
Türkiye'nin en büyük bilgisayar şirketlerinden birinde 6 yıldır çalışıyorum.
Microsoft Türkiye ile aktif olarak çalışmaktayım, Türkiye çalışanlarının büyük kısmını tanımaktayım.
Bu işin hem alaylısı hem okullusuyum, hiç şüphen olmasin.

Hala açık ve net olarak sölüyorumki sınırsız key üretme gibi birşey söz konusu değildir, zaten şu cümleleri kullanarak ne demek istediğini kendin belirtmişsin

"Her hangi bir sorun çıkarıyor mu hayır çıkartmıyor. Eee gerisi pekte önemli değil açıkcası. Ben bi çok key aldım yine alacağım sonuçta işimi görüyor."

Bu mantıkta lisans satmak sizin için sorun değilse, alan içinde sorun yoksa eyvallah buyrun satın.

Sizi baltalamak gibi bir amacım yok, ben sadece bilgilendirme yapmaya çalışıyorum, yoksa ister 1 kişiye sat ister 100 kişiye, senin kazancın sanadır.