Konu
Butur.net'e Ne Oldu?
18-01-2010, 05:49:16
AXSOY
vbb
Merhaba öncelikle şunu söylemeliyim senin adına çok üzüldüm.
Seninle özel olarakta görüştük hatırlarsın kimseyle tartışmaya girmem kimseye kötü yorum yapmam.
Sana özelikle bir uyarıda bulunmak istiyorum eğer dost olarak görüyosan, yoksa engelle mesajımı ve beni.
Olup olmadık yere çok kişiyle tartışıyorsun, şuan sende bende sana tavsiyede bulunan abimde kimin saldırdığını çok iyi biliyor ve en kötüsü bunu aylarca yapabilecek kapasitede birisi olduğunu biliyoruz.
vbb
çok kaliteli birisin işinde de prestij ve prensip sahibisin ama sorun mesajlarının nerdeyse tamamı birileri ile tartışmakla geçiyor.
Belki kabullenemiyosun haksızlığı bilemiyorum ama bazen fazla aksiyon ters tepebiliyor.
Örneğin ben çevremdeki arkadaşlar bilir monitörleri duvarlara firlattığımı sinir hastalığı var o yüzden kimseyle tartışmıyorum polemiğe girmiyorum.
Sana tavsiyem sadece işine bak. Boşver milleti ne yaparsa yapsın güzel hizmet verip para kazanmak insanların senin sağladığın hizmetle mutlu olmasını görmek kadar güzel birşey varmı.
"Sevdiğim birisi olduğun için konuna yazdım herkese yazmam rahatsız oldunsa pm at mesajımı sileyim"