Çok faydalı bir konu bu konuyu okuduktan sonra kesin bende ayda senin gibi xx.xxx haneli dolarlar kazanırım.
Konunuz sadece ingilizce içerikten para kazanılabileceğini anlatıyor. 2006 yılında bu işlere girdim o zamandan beridir tek duyduğum şey ingilizce içerikli siteler kazandırıyor adsense nin ne olduğunu bugün öğrenen herkese bir sonraki gün sor nasıl kazanabilirsin sana diyeceği şey ingilizce içerikten kazanılır. Çünkü o derece herkesin ağzında olan bir cümle.
Ben şahsen senin söylediklerine kesinlikle inanmıyorum. Yok bir hesabımda xx.xxx haneli kazanç sağlıyorum. Eğer öyle ise 4 hesabım var dediniz en kötü ihtimalle aylık 40.000 dolar kazanıyorsunuz demektir. Ayda 60 milyar para hiç ama hiç inandırıcı değil.
Bu arada ingilizce çok veren kelimeler 3 5 tane değil onlarca yüzlerce var ve bunları bulmakta çok zor değil googlede bile aratsanız 100 lercesini bulabilirsiniz.
Bu konuyu kendinizi tatmin etmek yada hava atmak için açmamış iseniz dediğinizde doğru ise ingilizce kelime vereceğinize millete ingilizce site açanlara nasıl hit sağlayabileceklerini söyleyin. Onlarda kazansınlar ve siz bir hesabınızda tek xx.xxx dolarlar kazanabiliyorsanız inanın burda öğreteceğiniz 3 5 kişi sizin ekmeğinize mani olmaz zaten bildiklerinin hepsinide öğretmeni kimse beklemez senden. R10 da 150 200 dolar adsense den kazanmak için aylarca bekleyen arkadaşlar var. Öğrencidirler çok fazla zaman ayıramıyorlar paraları yok linke para veremiyorlar bari dediğiniz doğru ise bu tür arkadaşlarımıza kardeşlerimize yardımcı olunda onlarda en azından okul masraflarını ufak tefek harçlıklarını çıkarabilsinler.