Heh tam benim konum Öncelikle geçmiş olsun diyorum. Olayın Rusya'da olduğunu belirtmişin (büyük ihtimal ya Moskova ya da st.Peter'de bu olay başınıza geldi) 5 yıl oradan yaşamış birisi olarak, sana şunu diyebilirim. Hiç bir rus merak etme ka*peyi anlamaz.Çünkü rusçada bu kelime bir anlam ifade etmiyor. Sizin hatanız veya arkadaşınızın hatası aşırı derece alkol alıp, bağırarak küfür etmesi,konuşması (Türkçe anlıyacaklarını zannetmiyorum) Rusça olarak da küfür etmesi olayı dozundan kaçırmış.

Siz discodan çıkar çıkmaz hemen bir araba çevirip oradan uzaklaşmalıydınız.. Tahmin etmeniz lazımdı, diskoda olay çıkarmayacaklarını. Adamlar sizin dışarı çıkmanızı bekliyormuş.

Rusya'da diskoya gideceksin, olay çıkartacaksın. Anında indirirler adamı. Türklere karşı antipatileri sırf bu olaylar yüzünden, kaçkere disko kapısından geri döndürüldük. Siz Türk'sünüz, olay çıkarıyorsunuz, diye bizi almamışlardı. (pasaportlara bakıyorlar) Allah'a şükür bu şekil herhangi bir olayla karşılaşmadım. Çünkü oturmasını kalmasını bileceksiniz
Herşeyin bir dozu var, o dozajı kaçırırsan ki, hele bu Rusya gibi bir yerde oluyorsa kendine dikkat edeceksin. Sonra bir Türk'ün yaptığı tüm Türklere mal oluyor. Bunları düşünmelisiniz dostum..

Onların davranış biçimlerine gelince salla takma kafana. Onlar (bir kısmı hariç) böyle edepsiz,ahlaksız ve yozlaşmış bir halk. Herkes kendi yaptığıyla kalır.

Valla keni başıma gelmiş gibi sinirlendim..

O satan arkadaşlarınla irtibatı kes ve diskoya birdaha 2 kişiden fazla gitme. Tek takılmanı öneririm, enfes oluyor

Allah'a şükür et ellerin klavye tutabiliyor. Beterin beteri var dostum..

Konunu ciddiye alarak bu satırları herkesle paylaşmayı uygun gördüm.

Saygılar..