Hacı sen kimi ezmeye çalışıyosun acaba?

Sizin gibiler falan filan ?
Allaha şükür hiçbi zaman para göz bi insan olmadım, halimiz vaktimiz yerinde. Net ile hobi olarak uğraştım, tasarım işlerinden hayal edemeyeceğin rakamlar kazandım. Gelipte burda memur maaşının 500 katını kazanıyorum demekle olmuyor bu işler.
Burda gelip yok şuna 300 kazandırdım şuna 500 kazandırdım şuna bi kelime verdim 2 haftada 150$ çekti falan filan. Bunlar kendini beğenmişliğinizin, ego tatmininizin resmidir. Yardım ettiyseniz birisine, para kazandırdıysanız güzel birşey. Ama gelipte burda bunları konuşmak yakışık almaz. Bir yardım yaptıysanız bırakın gizli kalsın.
Şu yazdıklarımı "beni kıskanıyor" diye algıladığınızı varsayıyorum.

Bizim kimsenin ekmeğinde gözümüz yok. İnşallah söylediğiniz rakamları kazanıyorsunuzdur

Allah daha çok versin hocam.
Saygılar
Teşekkürler saygı duyuyorum ve bişey demiyorum çünkü komik geliyor bana yazdıklarınız,Para göz olsam kimseye söylemem bu aldığımı gider yerim çatur çutur,benlen çalışan elemanlara fazladan para vs... vermem.Haa ben kazanıyorum,İster inanın ister inanmayın

umrumda değil.
Ama yorumunuz için teşekkürler olabilir sizin düşünceniz şahsende alınmam +repte veririm beni güldürdünüz diye