TheWebmaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burda özgün içeriği genel anlamda boşverin şeklinde bir anlam var hocam. Yazıda ve diğer arkadaşlarımızın söylediklerinde. Adsense bazında bilemem özgünlüğü, ancak normal site bazında düşünürseniz ÖZGÜN İÇERİK çok çok çok önemlidir. Bunu en az 40-50 kez farklı farklı sitelerimde denedim. Özgün içerik bana göre hit demek. Hit demekte para demek. Aslında mantığım doğru ancak Google'ın Türkiye'ye verdiği rakamlar aşırı zayıf. Google eğer bize de yabancı kelimelerde ki gibi tık başına 0.90$ gibi rakamlar verseydi, Türk Webmaster'ıda çok güzel yerlerde olurdu emin olun.
Mantık yürütürsen fazla hitin fazla para demek olmadığını çok kazandıran içeriğin çok para demek olduğunu anlarsın. Bak benim blogum mesela günlük 2kya yakın hit alıyor ama kazancı günlük 50 cent (bi tarafınızla gülmeniz serbestir izin veriyorum ) ama ingilizce kaliteli bir içerikte 2000 hit yerine 200 hitle günde 5 veya daha fazla dolar kazanmak mümkün. 10k hitle 100 dolar kazanmak var 5k hitle 150 dolar kazanmak var Önemli olan doğru içerik ve doğru ziyaretçi.

leonss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir arkadaş vardı adını vermiyecem 0,30 luk reklam verdim blogspottan site açtı 130 kazandır 12 günde ama hep modemi restartlayıp tıkladı reklamlara banlandı diyor abi banladım ee tabi banlanırsın modem restartlayıp tıklarsan
O acemiymiş ben o davaları biliyorum. Sen bana 12 günde 130 dolar kazandır varya ooo O 130 doları ben 4,5 ayda zor kazanıyorum şuan. Halimi anla yani daha ne diyim