TheWebmaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi hoca, gelmişsin konu açmışsın iyi güzel. Senin gibi bu kazanç mevzusunda gelip konu açan çok. Tabii ki kimse ekmeğini paylaşmaz. Fakat adam akıllı belirgin, somut ipuçları verilebilir.

Burda para kazanamayan arkadaşlar artık vaaz değil, screen değil, taktik istiyor. Demiyor kimse size bana en çok kazandıran kelimeyi söyle, şunu söyle bunu söyle.

Yardım böyle insanlara kazanç göstererek gövde gösterisi yaparak olmaz maalesef.

Şu söylediğiniz yazıdan çıkarılabilecek unsurlara bakalım ;

-> Özgün içerik diye birşey yoktur. Hiçbir etkisi yoktur. Copy past içerik yaparak çok daha iyi yerlere gelebilirsiniz.

-> Şu konuda yabancı bir sitem var, iyi para kazanıyorum.

vs..

Başkada birşey çıkmıyor maalesef. Bende mesela senelerdir adsense'den para kazanamamış bir insanım. Ancak günün biri geldiğinde, ben para kazanmaya başladığım vakit ekmeğimi direk paylaşmasam bile birkaç taktiğimi paylaşacağım bundan herkes emin olabilir.

Ayrıca kimse sizden taktikte paylaşmanızı beklemiyor ; ancak gelip buraya konu açarsanız konunun belli bir verimliliği olması gerekir değil mi ?

Herkes geliyor konu açıyor burda, 1 tık'a 3$ aldım bilmem nekadar aldım. Be adam, burda ki insanlara bir faydan olmayacaksa bize ne senin tık'ından kazancından? Gel şuraya öğretici birşeyler paylaş ; de ki sistem olarak wordpress kullanın, içerik için şu siteleri kullanabilirsiniz vs..

Ama ne yazık ki verimli yazı göremiyorum bu bölümde. FORUM kelimesinin mantığı felsefesi bilgi paylaşıma dayalıdır.

Bu söylediklerimi yanlızca size söylediğimi düşünmeyin lütfen, şu bölüme şukadar kazanıyorum bukadar kazanıyorum diyen herkese bu mesajım.

Saygılarımı sunuyorum.

Haklısınız ama gövde gösterisi yapmak için rakip olması lazım Amaç bu değildir.Gövde gösterisi 3-5 $ ile olmaz.Bu konudaki amaç milleti ingilizceden yüksek kazanç sağlandığını söylemektir.Hemde hiç para harcamadan ve bu ingilizce sitelerden kazançları türk sitelerinde kullanıp geliştirmek için anlatılmıştır.Millet uyansın artık,ingilizceden kazansın 500 $ yarsını elindeki 100 $ zor kazanan sitesine harcasın,herkez böyle yapsın ki elbette hiç yoktansa r10 da ticaretler aktifleşir.Haa herkeze burda taktiklerin tamamını söylesek millet o kelimeleride spam eder bırakır

O yüzden yardım isteyenlere bazı kelimeler verdim Yardım alanlara ne yapacaklarınıda söyledim.Haa bende gelip rica ile isteseydiniz hocam bu konuda yardımcı olurmusunuz seve seve... Ama insanlar kötüye yorumluyor az önce demiştim yaa.

400-500 $ kazandırdıklarım var ama boşuna diye işte sizin gibi düşünenler için düşünüyorum bunu açıkçası.