Öncelikle hepinize iyi akşamlar. Ben belli başlı sağlık sorunları geçirdim. Hayatım boyunca birçok hata yaptım. Ve çok ağır bir şekilde psikolojik tedavi görüyorum. Sağlıklı düşünme gibi bir ihtimalim, genellikle olmuyor. Saçma sapan düşüncelerin içinde boğuşuyorum. Ve Yalova'da
Cenk Özdemir adlı bir doktora gittim. Kendisinde yaklaşık 5 ay tedavi oldum. Bana bir sürü ilaç vs. verdi. Lakin, sıkıntılarım uykularım, psikolojim daha da alt-üst oldu. Beni anlayacak hiçbirkimse yoktu. Ama bu gece birşey oldu. Ve içimdekileri dökmeye karar verdim. Rahatsız ettiysem de özür dilerim. Ve O doktordan sonra Bursa/Uludağ Üniversite Tıp Fakültesine Yaşım 18, ama daha günümü dolduramadığım için Çocuk Psikiyatrisine randevu vs aldım. 1 ay sonraya. Bu 1 ay içinde, neler yaşadığımı bir yüce Allah'ım bilir, bir de bunu yaşayanlar. Randevu günü geldi. Bir sürü test falan verdi. Stajyer geldi zaten. iyice sinir olmuştum. Ama testleri falan 15 gün sonraya yaptım. 8 adet resim çizdim. Zeka tarama testi vs. bir sürü şeyler. Daha sonuç belli değil. Doktor da değişmişti ben gittiğimde. Yeni gelmiş. Sitesinden de baktım.
SİTE .Doktorla muhabbet etmeye başladık. Doktor ben seni Bakırköy'e sevkedeceğim dedi. Çünkü elim ayağım sinirden titriyordu. Ve ağıza alınmayacak şeyler söylüyordum. Belki şaka demiştir. Ama bana durumumun açıkcası pek iyi olduğunu söyledi. Sonra annem girdiğinde bunun hastanede tedavi görmesi lazım, durum ağır vs dediğini dinledim kapıdan.
Her neyse. Bana ilaçlar verdi. 3 Tane . Buraya kadar tamam. Ama bir tanesi Xanax, diğer ikisi ise Risperdal ve LustraL. İlaçları araştırdım. Ama çok
KORKUTUCU bir görüntüyle karşılaştım. İlaç fena bir şekilde bağımlılık yapıyor. Etkisini çabuk gösteriyor. Esrar kadar uçurması falan yalan. Ama hakikatten sigaramdan çok arıyorum. 1 haftda böyle olduysa, gerisini bilmiyorum. Psikolojim iyice alt üst oldu. N'olur yol gösterin. İnanmayanlar olabilir. İlaçların resimlerini koyayım.
- LustraL
- RisperdaL
- XanaX

Doktor uyardı. Bundan ilacı kesinlikle uzak tutacaksınız dedi. Ama duramıyorum. Döverek fazlasını vermiyorlar. Psikolojim iyice alt üst oldu.
Bir de babam da
hastaneye yatınca, iyice mahvoldum.
Ne yapmam lazım, ne etmem lazım. Bana n'oLuyor. Bu konularla ilişkin bana bir destek olun. Durumumu kimse iyi görmüyor.