Olympos'a gelmeyi düşünüyorum. Kemer'e yakın diye Kemer şeklinde yazmıştım. Şu mevsim Olympos çok güzel olur. Yazın kurumuş olan dereler akmaya başlar. Bir köşesine oturur doğayı izlerim. Termosla çayımıda alırım. Yanına birde sigara yakarım. Dünyalar benim olur. Her yer ağaçlık, yeşillik, dağ, tepe, doğa. Fazla yapı yok. Olan yapılarda tahta olduğundan doğayı bozmuyor. Bisiklet alırım kaldığım yerden bisikletle tura çıkarım. Bu mevsim hiç gitmedim. Hep yazın giderdim. Bu nedenle gitmek istiyorum. Gidince haber veririm. Kemer'de buluşabiliriz. Bu mevsim sular yükselmiştir aslında rafting güzel olurduda Büyük Kanyon'da bu mevsimde zatürre olurum, ondan gitmem

Yazın bile donduysam bu mevsimde biterim heralde. Ama hava normalse denize mutlaka girerim.
Pazartesi işlerimi halledip düşüneyim. İstanbul'dan arkadaşlar dedi sonraki hafta beraber gidelim. Ama 27'sinde İstanbul'da olmam lazım. Belki ben giderim. Onlar sonradan gelirler. Arada bir gün git gel yaparım. Belkide 27 sinden sonra giderim tam bilmiyom ama büyük ihtimal 2 gün sonra atarım kendimi yollara.