(İlk paragrafına karşılık)
Burda ***** ile uğraşanlar dinsiz değiller ki ? ***** siteleri var diye adam dinsiz mi oluyor ?
Buradaki ***** site açanların çoğu/ tümü adultun günah olduğunu biliyorlar.. Eğer sen ***** site kurup " Ne günahı kardeşim, Bi' şey değil sadece video" diye yorumlarsan işte o zaman KÖTÜ! İşte o zaman dinsizlik BAŞLAR!
Allah, Affedicidir! Yeterki inanın ve onun kurallarına karşı gelmeyin!
"Günahsa günah, Haramsa haram.. Ama yapıyorum kardeşim, N'apayım benim günahım, Allah yardımcım olsun" diyebilirsiniz.. Ama bunu siz "Yok öyle bi' şey, Günah ya da haram değil.. Olsa yapmam zaten" diye yalan dolan, Kafadan atmaca cümlelerle söylerseniz iş değişir.
Meyt, yazdığım mesajı baştan okumanı öneririm. İlk paragrafı konuyu açan kişiyi düşünüp değil, abuk subuk mesaj yazanlara hitaben yazmıştım. Kimin dinli, kimin dinsiz olduğuna veya kimin inancı olup olmadığına , kimin başka birşeyini sorgulama hakkı bana düşmez. Yapılan yorumlara göre yazdım.
Aramızdaki fark ne biliyormusun?
İnsanlar herşeyi yapıp yapıp sonra burda din dersi vermeye çalışıyorlar. Allah'ın işine karışıp günahlardan sonra şöyle böyle yapsam beni affeder diye düşünüyorlar. Allah'ı sorgulamakta işine karışmak sanada düşmez. Ne günahlarımı silmesi için pazarlık ederim, nede pazarlık konulu bir düşüncede bulunurum. Pişman olacağım hiç birşeyi yapmam. Normal hayattada yaptığım ve söylediğim herşeye kefilimdir ve benimle gelir.