JustGo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
26 yaşında olman ve 88 öncesi doğman senin 88 ve sonrası için genelleme yaparak bu sözleri söylemene hak tanımaz.

Tüm bu saydığın maddeler için SANANE, insanlar istediği gibi giyinip istediği gibi konuşmakta istediği dini ırkı seçmekte özgürler.Sen bunları yargılyamazsın.
kusura bakma kimseyi yargılamıyorum genel izlemimi söylüyorum. Çevremde gördüğüm genel izlemimim buysa ve bir çok kişi hem fikir ise söylerim. Çoğunluk olarak belirttim bu durumu yoksa benim yaşımda da ve benden öncedekilerde de bu durumlarda kadar olmasa da var. Sonuçta kişiler ile alakalı bir durum. Kendini geliştirme, devamlı kendine birşey katma ile alakalıdır.

Sen de böyle isen bilemem konuya devam etmicem. Bir çok yerde böyle konuları tartışırım fikir beyan ederim ama insanımız at gözlüğü ile bakmasının yanı sıra kendi bildiğini okuma, başka düşünceleri kendi düşünceleri ile kıyaslamama ve kendi bildiğinin doğru olduğunu zannetmesi yüzünden devam etmiyorum konuya. Boşuna zaman kaybı oluyor...

Benim dediğim konuda insanların dinleri ile dalga geçtiğim ya da nasıl giyindikleri ile dalga geçtiğimi söyleyen bir cümle var mı? Bir daha oku istersen

Neyse dediğim gibi bir daha yazmak istemiyorum cevap yazma benden alıntı yaparak lütfen.(Okuduğunu anlamışsındır umarım)