anarschi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 Sorguyla kapanır Denemek istersen single.php de sadece content kodunu bırak ve 1 tane 16 bin pixel büyüklüğünde 300 dpi çözünürlüğünde resmi cache kullanmadan html ile küçült

Bak bakalım nasıl yanıyor kırmızı ışık..Sorgu cpu yu yormaz o kadar..

Aynı serverda 100k siteyle 5k siteyi aynı anda barındırıp denedim 5K site cpuyu tavan yaparken 100k da sorun yoktu Yani ne kadar sql sorgusu olursa olsun önemli olan görseldir..Sorgudan daha çok görsel kodlar çok fazla cpu yer.Bandwith le karıştırmıyorum bunu bakın..Sql sorgusu da yer ama asıl cpuyu yoran reklamlar,iframeler ve gereksiz kodlamalardır..
ben normal wordpresste böyle bişey olamayacağını belirttim e tutupta 16bin pixel resmi siteye atılırsa buna yapacak bişey yok bu durumda siteye girenin tarayıcısıda kasacaktır , ben mantık dahilinde işlerden bahsediyorum.
iframe konusuda zaten bilindik birşey diğer sitenin tüm sorguları otomatik bizede yansıyacak , fakat bunlar normal wordpress sisteminde olası şeyler değildir . ben daha gerçekçi durumlardan bahsediyorum , %150 cpu harcayan siteyi şuan %0.1 harcatan birisi olarak insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum . bence insanların kafasını karıştıracak düzeyde mesajlar atmamakta fayda var