Bu forumda bazen milliyetcilik kilifi altinda fasizm savunuluyor. Allah akil fikir versin.
Yukarida verdigim makalenin ozetini okuyup, buraya sacma sapan seyler yaziyorsun. Makalenin tamamini okusan, olayi cozersin. Makalede sadece yunanlilar degil, 47 tane avrupaliligi toplulugun irk olarak birbirine yakinligina bakiyorlar. Sectikleri irklardan biri Yunanlilar. Makaledeki tablolara bakarsan, gorursun. Adamlar Yunanlilarn irk bakimindan en cok Kibrislilara benzetmisler. Daha sonra Turkler geliyor. Benim akademik kariyerime b.k atmadan once lutfen irkcilik fikirlerinden siyrilip, dogru duzgun yazi yazmani oneririm. Bi b.k atmadigin akademik unvanim kalmisti, onuda yapmisin.
Ortaya 10.000 dolara koyuyorum. Benim akademik kariyerim yoksa, sana 10.000 dolar verecegim. Bu forumun moderatorleri, yada adminlerinden 1-2 taneside hakem olur. Onlara benim hakkimda yapilmis universite web sayfalarini ve akademik makalelerimi gonderirim. Onlar karar verir. Bunun karsiliginda tek istedigim senin 1 dolarin. Yani senin savundugun gibi akademik kariyerim yoksa, 1 dolar koyup, 10.000 dolar kazanacaksin. Benim istegim hakli ciktigimda senin 1 dolarin, ve yanilmisim demen. Hodri Meydan....
Irkciligi sevmiyorum, gozleri ve beyinler cok karartiyor.
Irkçı değilim diyorsun; sen Türksün o değil, o Türk sen değilsin gibi muhabbetlere giriyorsun.
Adama nasıl ırkçılık yapacağını öğretmeye çalışıyor gibisin.
Anadoluda bir sürü medeniyet yaşadı elbette. Ama ortada bir kültür mirası var. Şimdi
ben ilk Türk uygarlıklarındaki kültürü benimsiyor, özüme dönmeyi amaçlıyorsam kime ne?
Ayrıca birkaç çakma bilim adamı çıkıp senin kanında Ermeni, Yunan, Acem kanları da mevcut dedi diye şimdi ırkımdan mı geçeceğim? Tutmuş bin yıllık bir geçmişi 2 satırla yalanlamaya çalışıyorsun. Bugün dünyanın neresinden bakarsan bak ulus devletleri görürsün. Bir bize mi geçiyor sözünüz. Laflarınla insanları aşağılamaya çalışıyor gibisin. İstersen dünyaca ünlü bir bilim adamı ol, üslubun yanlış. Konuşmaların bir amaca hizmet etmiyor, akıl bulandırmak dışında.
Diyorsun ki Kazakistan'da adamlara Türk müsün dersen dayak yersin.
Türkiye'de bir mekanda bunu yapmanı öneririm. Seni çiçeklerle karşılayacaklarına emin olabilirsin.
Her gördüğünüz adama ırkçı yakıştırması yapmayı bırakın artık. Bundan nemalanan bir sürü çıkarcı ülke varken hem de.
Turan ülküsü ile Hitler Almanyasını karşılaştırman da ilginç. Kimse kimseyi katletmeye kalkmıyor bunun için. Söz konusu Türk birliği. Diğer ırkları pek ilgilendirdiğini sanmıyorum. Kendinizi eleştirmeye programlamış gibisiniz.