Bu forumda bazen milliyetcilik kilifi altinda fasizm savunuluyor. Allah akil fikir versin.
Yukarida verdigim makalenin ozetini okuyup, buraya sacma sapan seyler yaziyorsun. Makalenin tamamini okusan, olayi cozersin. Makalede sadece yunanlilar degil, 47 tane avrupaliligi toplulugun irk olarak birbirine yakinligina bakiyorlar. Sectikleri irklardan biri Yunanlilar. Makaledeki tablolara bakarsan, gorursun. Adamlar Yunanlilarn irk bakimindan en cok Kibrislilara benzetmisler. Daha sonra Turkler geliyor. Benim akademik kariyerime b.k atmadan once lutfen irkcilik fikirlerinden siyrilip, dogru duzgun yazi yazmani oneririm. Bi b.k atmadigin akademik unvanim kalmisti, onuda yapmisin.
Ortaya 10.000 dolara koyuyorum. Benim akademik kariyerim yoksa, sana 10.000 dolar verecegim. Bu forumun moderatorleri, yada adminlerinden 1-2 taneside hakem olur. Onlara benim hakkimda yapilmis universite web sayfalarini ve akademik makalelerimi gonderirim. Onlar karar verir. Bunun karsiliginda tek istedigim senin 100 dolarin. Yani senin savundugun gibi akademik kariyerim yoksa, 100 dolar koyup, 10.000 dolar kazanacaksin. Benim istegim hakli ciktigimda senin 100 dolarin, ve yanilmisim, bundan sonra fikir sahibi olmadan once verileri inceleyecegim demen. Irkcilik olayina karismiyorum, Allah kurtarsin. Hodri Meydan....
Irkciligi sevmiyorum, gozleri ve beyinleri cok karartiyor. Adami turk olmayana turk dedirtiyor, kendisiyle ayni fikirde olmayan turke ermeni misin, kurt musun diye soru sordurtuyor. Bilimsellik adina kurandan ayet cikartip, maymunlar helak edilmis halktir dedirtiyor. Gosterilen kanitlari anlamayip, hala karanlikta kalmayi marifet saydiriyor. Birde karsidakini tanimadan, akademik hayatina b.k attiriyor. Merak ettigim seyde irkciligin 100 dolar kaybettirecek kadar insanlari kor edip edemeyecegi, onuda 2-3 gune ogrenecegiz.