webtem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu konu kilitlense iyi olacak, yoksa arkadaşa hakaretler derecesinde mesajlar gelmeye başlayacak.
arkadaş çok çelişkili ilk mesajdan sonra ki mesajlar çok farklı.

bizde karlar %200 falan gibi değerler ile ölçülmez kardeş. sonuçta üreten tamamen yazılımcı olduğu için emeğinin karşılığı neyse onu ister.
sadece kurulum işi yaptıracaksan benca farklı bir kategori olmalı bunun için, burası yeri değil bence.

bu işler rica minnet ile yapılmadığını ,ciddi işler olduğu inş burada sana ders olmuştur, o iş yaptırmak isteyenede söyle rica ile bu işler olmuyormuş abi de, birazcık elinizi cebiniz sokmanız lazımmış falan de.
Allahım ya anlatamıyorum galiba arkadaşım o senin görüşün zevkler ve renkler tartışılmaz ! 25 liraya kuracak 10 tane adam buldum daha konuşuyor adam ya... ayrıca kimseden hakaret aldıgım yok ikincisi burası bir forum sitesi seviyeyi aşmadan tartışmanın yapıldıgı bir yer niye konuyu kitlesinlerki?? buldum kurdurdum hostumuda o arkadaş verdi Flash Scriptimide çatır çatır kullanıyorum şuan daha neyin davasıdır bu ? herkes sen gibi düşünmek zorundamı ?? Wallahi güldürdün beni gene adam hala parasının derdinde YAPTIRDIM ÇATIR ÇATIR KULLANIYORUM ötesi varmı ? bak istersen bana gelen pmleri 12 arkadaşın mesajlarını aynen sana iletiyim "kardeş scripti almıyorsunki elindeki kurduracaksın çok abartmışlar istersen 15 20 arası kurulumunu yapar teslim ederim" !!! 12 adet bu ve buna benzer mail aldım hepsine özel mesaj attım bu yorumlarınızı konuyada yazın webtem herkesi kendi gibi sanmasın dedim "gerek yok ugrasmak istemiyorum" cevabını aldım

saygılar teşekkürler