mustafa399 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben bu scritip rica üzerine kuruyodum sevdigim bi abime ve bütcem yok.zaten cepten vercem herseyi. evde pc de yok. Uzun lafın kisasi ben kimseye enayi gözüyle bakmam arkadaş ! ben teklif yaptim isteyen kabul eder.. Haa edende cikti fazlasiyla hemde. Buraya cevap yazmayipta 25#Tl Ye ücretsiz flash scripti kurarim diyen 6 kisiden pm aldim siz daha neyin davasini yapiyosunuz? oldu bitti tamam işte ! zorunuzami gitti benim halimden anlayip sizin fiyatin 4 de 1 ucuza kuran birilerinin cikmasi ??? mesleginize saygım sonsuz ama yaptiniz ayip %200 kar yapiyosunuz script kurulumu icin 100 lira? ve ücretsiz bir script icin ! script satin alsam belki az bile ama kurulum sadece.
bu konu kilitlense iyi olacak, yoksa arkadaşa hakaretler derecesinde mesajlar gelmeye başlayacak.
arkadaş çok çelişkili ilk mesajdan sonra ki mesajlar çok farklı.

bizde karlar %200 falan gibi değerler ile ölçülmez kardeş. sonuçta üreten tamamen yazılımcı olduğu için emeğinin karşılığı neyse onu ister.
sadece kurulum işi yaptıracaksan benca farklı bir kategori olmalı bunun için, burası yeri değil bence.

bu işler rica minnet ile yapılmadığını ,ciddi işler olduğu inş burada sana ders olmuştur, o iş yaptırmak isteyenede söyle rica ile bu işler olmuyormuş abi de, birazcık elinizi cebiniz sokmanız lazımmış falan de.