Red adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sınıfa gidince muhabbet et biraz. Tenefüste yanına gidip normal muhabbet et. Eğerki hareketlerinde normalin dışında heyecanlanma - sıcaklama - lafı toparlayamama - utangaçlık veya gülme v.b şeyler sezersen senden hoşlanıyordur tahminimce. Ama bunun dışında rahatsızlık sezmişsen; yani offlayıp pofluyorsa senle konuşurken kapıya doğru veya etrafa doğru bakıyorsa demekki sana karşı ilgisi yoktur. Hiç birşey sezmediysen konuşmaktan yine çekinme. Konuş mutlaka. Bi kaç gün konuş ama süreyi uzatma. Süreyi uzatırsan normal arkadaş olarak kabul eder ve herşey olabildiğince zorlaşır. Her zaman gizli yönlerin kalsın. Asla herşeyini anlatma. Bir iki gün sonra okul çıkışında yürürken dersin senden hoşlanıyorum. Benim gibi süreyi uzatma sakın. Sonra istesende söyleyemiyorsun. Belkide bekara hatun boşamak kolay geldiğindendirki sana bu kadar rahat söylüyorum. Çıkma diyenleri boşver. Bence yaşa. En güzeli. Bi söz daha vardırda onu yazmıyım. Sonra üstüme çuğlanmasın boşver diyen kişi Gelişmeleri ben takip ederim konudan. Beni düşünüp canını sıkma Uyuyamazsında sen şimdi he. İnsan sevince çok tuhaf oluyor.
katılıyorum arkadaş çok iyi açıklamış