arkadaşlar bu gece(c.tesi) 4 arkadaş diskoya gidelim dedik.yurtdışındayım ben.şimdi diskoya girerken montları kabinde duran kadına veriyoruz oda bize numara veriyor o numarayla çıkarken montumuzu alabiliyoruz.eğlendik yedik içtik ettik eve gidelim dedik. 3 arkadaş mont numaralarımızı verdik. bi arkadaş kaybetmiş numarasını.kadın madem kaybettin 5 lira ödemek zorundasın montunu alabilmen için dedi. arkadaşta itiraz etti derken sonunda 5 lirayı verecek bozuk yok dedi kadında bozdur gel derken arkadaşın kafa bi'milyon zaten bağırıyor çağırıyor.rusca küfürler ediyor vs. daha sonra diskonun güvenlikleri geldi böyle hepsi yarma.sorun nedir felan dediler.neyse arkadaş tabi hala bağırıyor...ben çıkardım verdim parayı aldık montu gidiyoruz arkadaş türkçe küfürler etmeye başladı o....pu ka*pe vs adamlar ka*pe yi anladılar. şimdi dikkat. 4 arkadaşız tam giderken 3 güvenlik görevlisi geldi ne diyorsun sen dedi arkadaşa bitane yumruk attı miğdesine.sonra dedim güvenliklere birşey demedi biraz alkollu lütfen anlayış gösterin felan derken bir kaç tane daha vurdular ve diğer 2 arkadaş bi anda toz oldular korkudan..yani satışın kralını yaptılar.bağırıp çağıran arkadaşla ben kaldım orda neyse vurmaya çalışıyorlar hala ben araya giriyorum güvenliğin biri dediki siz müslümanlar hepiniz aynısınız dedi.bizim dayak yiyen arkadaşta biz müslüman değiliz hristiyanız bulgaristandan geldik dedi korkudan.orda şaplağı geçirecektim.zor tuttum kendimi.bu nasıl bir iştir ya. arkadaşlarının sattığınamı yanarsın ? adamın biz müslüman değiliz demesinemi yanarsın ? ... nasıl bi dünyada yaşıyoruz ya. yani lanet edesi geliyor insanın.orda dayakta yesen satmayacaksın arkadaşını dayakta yesen inkar etmeyeceksin müslüman olduğunu...yazık...vallahi yazık...

şimdi bence o arkadaş müslümanlıktan çıktı.tövbe etmesi gerekir..bundan sonrada eğlenmeye gidersemde tek giderim...