Söylediklerinizde ne kadar haklısınız tartışılır ancak şöyle bir konu da var ;
Google sırf yüksek gelirli siteler ile bağlantılı diye hitinizi arttıramaz. Olay reklam verende biter. Reklam veren kişi her ziyaretçi için ne kadar ücret ödüyorsa bundan belli bir komisyon alır ve geri kalan kısmını yayıncıya verir. Sırf sizin siteniz kaliteli ve yüksek gelirli bir site ile bağlantılı diye Google zarara mı girecek ? Mantık olarak doğru bulmuyorum şahsen.
Ayrıca ; Türkçe içerikli sitelerden para kazanılmaz düşünceleri de yanlış. Kazanmayı bilirsen kazanırsın. Sen 8K ile günde 26$
kazanırım diyorsun. Ben ise 200-300 hit ile günde 10$
kazanıyorum diyorum. Ve sitemde kesinlikle hiçbir illegal uygulama yok.
Edit ; Konuyu biraz farklı anlamışım, ancak yinede söylediklerim okunsun
Ayrıca yapılan uygulama yanlıştır ve sonu banlanma ile biter. Yönlendirme sayfada reklam yayınlayacaksın ve Google seni cezalandırmayacak? O zaman 50K *****'ları yönlendirelim tek sayfalık "hire car" gibi yüksek gelirli kelimeler olan sayfalara, nede olsa ***** useridir, hiç bişe göremeyince ing. yazıyı okumadan tıklar günde 1,000$ kazanırız. Ve sen buna
helal diyebiliyorsan ben sana hiç bir şey demiyorum.
ah ah hep düz mantık

senin dediğin olayıda banlanmadan yaparım, paramıda alırım çok rahat ancak dediğin gibi helal daire içine girer mi tartışılır. Benim size şablon olarak sunduğum sistem bununla aynı dairede değil. ya hiç biriniz yazdıklarımı okumadı, ya püf noktaları kaçırdı, ya da hep düz mantık..