Eger cift forvet oynayacaksak, eh iste transfer. Yedek olur. Tek forvet oynayacaksak, bu eleman agziyla kus tutsa bizim takimda Daum varken ilk 11'de sahaya cikamaz, 2 sene sonrada uc kurus paraya Kayseriye gider.
Semihte bu sezon sonunda giderse, forvet Guiza kalir. Yedegide Gokhan.... Ikiside gol kacirma rekortmeni.
Semih'e yapilanlar ayip, Semih varken birde ustune forvet aldik. Ikiside kulubede oturacak.
Gokhan Ersun Yanal'in bir sezonda en cok kaleye sut ceken takiminda senede 14 gol atti, Semih 2 sene once son dakikalarda oyuna gire gire 17 gol atti. Frikik atma disinda Gokhan'in yapip, Semih'in yapamayacagi ne var ben goremiyorum. Semih cok daha iyi golcu. Cift forvet oynasak, Gokhan'a yedek forvet diyecegim. Tek forvet oynayacaksak, bu adam senede 5 mac ilk 11'de sahaya zor cikar. 3.5 milyon bonservis parasina yazik gunah. Trabzona verdigimiz Burak'tan bir gomlek yukarda sadece. Bizde ilk 11de oynamasi zor.
Umutla, Gokhanda az biraz golculuk yetenegi olsaydi, TS gecen sezon sampiyon olurdu. Lazlarla dalga geciyorum ama adamlar ise yaramayan futbolcularini bile 3.5 milyon euroya bize yedirdiler. Gokhan 3 sezon once 25 gol atti ama benim pek umidim yok. Yeni Zafer Biryolumuz hayirli olsun. Gokhan 2 ay yedek kalsin, 45 dakika sahada kalacak gucu kalmaz. 2. kronik forvet yedegimiz olacak.
Fenerbahce rakibe baski kurarak oynayacaksa, ise yarar tek forvetimiz Semih. Digerleri kontraatak forveti. Semihinde adi Semihinho de Souza olsa, adamin heykelini dikerdik, bu sene olmazsa bile seneye takimdan kesin ayrilacak. Yazik, cok yazik....