vallahi ne zamandır bende mağdurum. butur.netten reseller alanım var. serverda mysqle bağlanamıyoruz. ilginç bir durum. inmysql1.butur.net i de kullandık bir süre localhostta wordpress yedi bu durumu siteler bir dönem açıldılar fakat phpbbde bunu yediremedik. şimdi inmysql1 de işe yaramıyor...
vallahi ne zamandır bende mağdurum. butur.netten reseller alanım var. serverda mysqle bağlanamıyoruz. ilginç bir durum. inmysql1.butur.net i de kullandık bir süre localhostta wordpress yedi bu durumu siteler bir dönem açıldılar fakat phpbbde bunu yediremedik. şimdi inmysql1 de işe yaramıyor...
Serhat bey özel mesajınıza da yanıt verdim.
Büyük bir abartma var.
Bir süre bunu yedi ne demekki? O adres mysql adresiydi. Butur'a erişim durunca çalışmasında problem oldu.
Mail atan herkese de gerekli bilgi verildi zaten.
1 aydır hizmet falan alamadım ben bir de yenileme ücreti mi ödeyeceğim tarzında pm atmışsınız. Abartmaya gerek yok durumu.
ben bazı sebeplerden butur da ki bütün sitelerimi geçen hafta sunucuma taşımıştım, aferim bana
Sorunun elimizde olmayan nedenlerle olduğu aşikardır. Yine de sizin açınızdan düşünülürse tabi iyi bir rastlantı olmuş.
hocam butur.net.tr ye ne zaman erişebiliriz acaba?
öm attım