Php olan bir scripte ufak bir değiştirme yapabilecek PHP den iyi anlayan Ücret karşılığında yardım edebilecek Coder aranıyor.
--------------------------------------------------------------------------
Merhaba
Ben bir ASP Coderim ama istediğim şey ASP de yapamadım PHP de örnek buldum fakat bir kaç yerini düzenlemem ve istediğim gibi bir hale getirmem gerekiyor.
ÖNCELİKLE SCRİPTE ANLAM VEREMEDİĞİM BİR SORUNLA KARLIŞALIYORUM
http://www.malatyam.net/resize/Index.php
yukarıda belirttiğim sayfayı explorer ile açınız. Bu sistem benim windows sunucumda
Şimdi bu upload scripti ile bir resim yüklemeyi deneyin...
Resim yükledikten sonra sayfa görüntülenemiyor hatası veriyor F5 yapınca işlem devam ediyor .
Devam eden işlemde bir Crop oluşturun ve "Yeni boyutlandırmayı sistem içine kaydet" diyin yine sayfa görüntülenemiyor.
Tekrar F5 yapın işleme yine devam ediyor. Yüklediğimiz resmin croplanmış boyutunu script içerisinde belirttiğimiz bir klasöre yine belirttiğimiz bir isimde farklı bir resim olarak kaydediyor.
Sorun sadece explorer dan kaynaklanıyor. Chorme veya Mozilla ile scripti açtığımda hiç bir sorunla karşılaşmıyorum.
Öncelikle bunun sebebi ve nasıl düzeltebileceğim hakkında bilgi rica ediyorum
ŞİMDİDE YAPMAK İSTEDİĞİM DEĞİŞİKLİĞİ ANLATAYIM
Script ile resim yükleyince croplayabiliyoruz ve Yeni boyutlandırmayı sistem içine kaydet" diyince script içerisinde belirttiğimiz bir klasöre yine belirttiğimiz bir isimde farklı bir resim olarak kaydediyor.
Ben bu scriptin cropladığım boyuttan 3 ayrı (doğru orantılı) boyutta, 3 ayrı resim dosyası olarak kaydetmesini istiyorum. (Örnek Boyutlar: 410x290 - 210x141 - 85x60)
Sonrasında ise bu resinmlerin isimlerini access bir veritabanındaki belirttiğim 3 alana (her bir ismi bir alana) kaydetmesini istiyorum
.
Bu işlemin yapılabilirliği hakkında yardım rica ediyorum.
--------------------------------------------------------------------------
Lütfen iletişime Geçin:
muratkilinc@hotmail.com