RuHeLa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu gün itibari ile kredi kartı bilgileri çalınmış olan bir hesaptan vbulletin lisansı alınan hesabım bloklanmıştır.

Vbulletin alıntı kaynağını göstermeden, lisans almamanız konusunda sizlere uyarı maksadı ile konuyu açmış oluyorum.

Dün gazetede okumuştum şuan internette bulamadım ama 21 kişinin yakalandığını yazmıştı gazatede.

Ben mahkeme v.s. ile her türlü uğraşacağım çünki benimde param gitti.

Bu konu yöneticiler tarafından sabitlenirse çok iyi olur güvenmediğiniz kişilerden lisans v.s. gibi işlemler kesinlikle yapmayınız.
Ruhela arkadaşa katılıyorum. Ne yazık ki Ruhela arkadeaşı bu kişiyi yönlendiren benim. Bu kişide lisans aldım, ilk lisans adıma geçti sonra pareasını verdim. buraya kadar sorun yok, sorunda bundan sonra başlıyor. 1 ay sonraso vbulletin.com/memberse girilmiyor. Bir ticket açıyorsun adamlar kredikartı çalıntı olduğu ortaya çıkıyor ve hesabın bu yüzden bloklandı deniliyor.

Ruhela arkadaşı bu kişiye yönlendirdiğim için Ruhela arkadaştan özür diliyorum. Bu kişi benide dolandırmış durumda.

Rehber_Kuran adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benimle iletişme geçermisiniz hocam. Size yardımcı olmak isterim.

Benim tahmin ettiğim kişiyse bir kaç kişinin canını yakacaz

Bu forumdada üye
Bu kişi kim? Benimde bildiğim bir kişi var. PM den msnini atarsan bildiğimiz bilgileri karşılaştırarım.

Ayrıca bu kişinin bazı bilinmedik bilgileri var. Kaldıgı yer, kendisinin veya arkadaş/ekibin çalıştığı yer..