@Chameleon : Öncelikle yorumların ve güzel düşüncelerin için teşekkür ederim. Şunu belirtmek isterim ki ben şahsın firmasının büyüklüğü ya da küçüklüğü hakkında veya şahsın kendine yönelik hiçbir söylemde bulunmadım. Bunu benle ilgili güzel yorumunun son cümlesine itafen söylüyorum.
Tabiki sektörümüz gelişime, bilgiye açık bir sektör hergün biraz daha üzerine koyarak ilerlemeliyiz bunda da hemfikiriz. Fakat her konudan bir parmak alıyım biliyim diye uğraşırsak o bildiğimiz bir parmaklık bilgiyle kalırız. insan bir konuda uzman olmalı diğerlerinde az çok fikri olmalı.
İşverenin mesajını düzenlemeden önceki ilanını görseydiniz bana daha çok hak verecektiniz. Tasarımcıdan silverlight bile istiyordu ki bu yeni gelişen ve c sharp üzerine kurulu bir dil. Konu sahibinin affını diliyorum çok uzattım. Amacım kimsenin şahsına ve kurumuna herhangi bir saldırıda küçük düşürücü söylemde bulunmak değildir. Saygılarımla.
Düzenlemeden önceki halini görmedim tabii ama fazla şey istemiş belli ki , ama benim kanaatimce piyasada sadece her şeyden az bileyim çok kazanayım düşüncesinde insanlar yok yani her dalda "uzmanlaşmak , profesyonelleşmek" kendini bu alanlara adamakta olan bir çok kişi var bunlardan biri de benim bir çok dalda kendimi bunca yıldır uzmanlaştırıyorum. Ama yine de siz de haklısınız tabi her kişi değil er kişinin işi her dalda uzmanlaşmak , konuya son yorumumdur sevgilerimle.