teknolyo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konunuzu editledikten sonraki hali biraz daha kabul edilebilir ama yine de gerçek anlamda profesyonel olarak tanımladığınız bir tasarımcıdan oturup javascript yazmasını bekleyemezsiniz. Bu front end developer'ın işidir. As2-3 flash developer'ın işidir. .net back end developer'ın işidir. Sapla samanı iyi ayırt edip insan kaynakları yönetiminizi ona göre yaparsanız ilerde başınız ağrımaz. Artık her işi yaparım abi diye geçinen sözüm ona webmasterların devri bitti. Branşlar önemli yer teşkil ediyor. Lütfen bu sözlerimde art niyet aramayın nacizane iyiliğiniz için sarfettiğim ve diğer işverenlere de söylemek istediğim sözlerdi.

Umarım aradığınız normlarda birini bulursunuz.

Saygılarımla
Öncelikle yorumlarınız gayet mantıklı ve gerçekten güzel bu yönden sizi tebrik etmekle beraber bir noktada sizinle fikir ayrılığına düştüğümü belirtmek isterim. Bir çok alanda kendini geliştiren ve bu dallarda hizmet verebilen arkadaşlar piyasada tabii ki var , beyefendi sadece başvuracak kişinin Web & Grafik Tasarımında Profesyonel bir arkadaş olmasını ve bu arkadaşın bazı konularda temel bilgisinin olmasını istemiş her dalda profesyonel olsun dememiş ki onu da geçtim diyebilir bu demek değildir ki çok fazla şey istiyor , iş veren olarak kaynağı yeterliyse farklı dallarda uzmanlaşmış bir kişiye yüksek bir maaş ile bir çok alanda iş verebilir bu illaki onun "amatör" bir şirket olduğunu göstermez, saygılarımla.

eNerGy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nerelere iş yaptığımı bilmeden, nerelerde çalıştığımı bilmeden sizin de iş hayatı hakkında atıp tutmalarınız beni güldürdü.

Umarız bulursunuz bir "isviçre çakısı"
Gereksiz yere polemik yaratmak , sadece işi geyiğe sarmak ve konu sahibine zarar vermekten başka bir şey değildir yaptığınız , kibir zarardır , "şuraya buraya iş yaptım bilmiyorsun konuşma" olayına bağlamak sizi sadece itici yapar , başkalarının yaptığı işe saygı duyun ki size de saygı duyulsun , sakın yanlış anlamayın size bir garezim yok sadece konu hakkında fevri davranıyorsunuz bu gereksiz , yazdıklarınızı okuyup tekrar değerlendirmeniz yararınıza , saygılarımla.

Konu hakkında yorum yapmak gerekirse iş tanımına bakılacak olursa yoğun bir iş vereceksiniz bu da yüksek bütçe gerektirir , bunun yerine sevgili "teknolyo" nickli üyenin dediği gibi birden fazla kişiye iş verip her alanda verim alabilirsiniz.