Yazdığının sadece alttaki kısmını okudum diğerlerini okuma gereği duymadım.çünkü daha önceki tartışmalarınada denk geldim hemen ben bu konuda en iyiyim bunu kanıtlarım gibisinden linki yapıştırıp kendini üst görüyorsun.(Sanırım programlama konusu idi.)
Karşıdaki insanın tezine karşı çıkmaktan ziyade saygısızlık ediyorsun olan bu.
ZATEN BİR DAHA BU TÜR KONULAR AÇMAYACAĞIM, R10'DA TÜRK IRKINDAN BU KADAR NEFRET EDEN, IRKINI BU KADAR KÜÇÜMSEYEN ADAM OLDUĞUNU BİLMİYORDUM!
KENDİ ADIMA SEVİNİYORUM, NE MUTLU TÜRKÜM VE NE MUTLU MARAŞLIYIM!
[/B]
R10'da Türk'leri sevmeyen 100 kişi falan çıkar bunlarında kendilerine göre sebebi vardır.
Bu türk bi' söylemle sadece kendini insanların gözünde haklı çıakrmaya çalışıyorsun.Gel selçuk üniversitesine göstereyim kazaklarla türkmenleri
Onlara sizin geniniz benimki gibi siz türksünüz aslınızı bilin diye söyle.
Sonra ben seni onların elinden alamam.Adamları zorla türk yapacak halin yok ya.Çok dar bakıyorsun.MAdem bu kadar ikna edicisin seni kazakistana büyükelçi olarak yollayalım git adamlara anlar siz türksünüz hatta aş kendini kazakistanı türkiye'ye bağla.
Hatta sevmediklerini sana tarihten ufak bi' detay vererek söyleyeyim.Ahiska türkleri rusya'dan kaçtıklarında özbekistana ve kazakistana kaçtılar.Daha sonra burda katledildiler sebepsiz yere.Kafalarını kesip kendi evlerine asarak türklerin uzak durmasını sağlamışlar.Dedesinin kafasını gören birini tanıdığım için bu bilgiden eminim hani sağa sola link yapıştırıp işte burda tartıştım en iyi benim demeden önce bunuda aklında tut.Bunlar mı Türk? Geni mi benziyor? ......