fast adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun, bol kazançlar dilerim.

Saygılarımla
Tesekkurler .

silencegate adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anladım.

http://www.ovh.es/ adresi OVH'nin İspanya datacenterimidir peki?

Ayrıca iyi haberlerinizi bekliyoruz, yüksek özellikli hesaplı fiyatlar için.
Ovh.es ispanya dc si degildir.Ovh nin ispanyadaki acmis oldugu subesidir.Yani butun makineler yine Fransa dc li olarak dagitilmaktadir diger subelerine.
Soyle anlatayim Ovh nin butun Datacenterleri Paris ve Roubaix de bulunmakdadir.Ve toplam 5 datacenteri vardir.

1-Paris 19,da 2700m2 alana sahip , 12.000 server kapasiteye sahip bir datacenteri,
2-Paris DC1, de bir datacenteri var,
3-RBX 1, olarak Roubaix,de 3000m2 alana sahip , 20 000 server kapasiteye sahip bir dc si,
4-RBX 2, olarak yine Roubaix,de 8000m2,alana sahip , 110 000 serverlik bir datacenteri,
ve son olarakda
5-RBX 3, olarak yine Roubaix,de 3000m2, alana sahip 20.000 server kapasiteli bir dc si vardir.

Fransa disinda hic bir ulkede datacenteri bulunmamakdadir.

delicoban adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bildiğime göre OVH sadece Fransa müşterilerine 100 mbit limitsiz trafikli makina veriyor...

Öbür ülkelerde ise 100 mbit hat 5 tb trafik eğer trafik aşılırsa 10 mbit port'a düşürüldüğünü biliyorum...
Evet sadece Fransa,almanya ,belcika,gibi bazi ulkeler disinda diger ulkelerde limitli .
helperman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba

Hayırlı Uğurlu Olsun diyelim.

İnş. şu botnet illetine dayanıklı sunucularınız olurda bundan sonra hizmeti sizden alırız.
Insallah hayirlisi diyelim.

Fiyat konusunu gene belirtmek istiyorum,kesin birsey yok ama amacim piyasadaki ovh saticilari olsun veya baska firmlar olsun en uygun sekilde musterilerimize ulastirmak olacaktir.Bu hedefimizden ve fikrimizden asla geri donus ve cayma gibi bir durum sozkonusu degil.Yanliz su var tabiki her server satislarinda fatura kesmek mecbururiyetindeyiz ve TVA eklemek zorundayiz .Bu yuzden fiyatlardada asiri bir dusme beklenmesin.Ama yinede uygun olacagina emin olabilirsiniz.