Ben iş yaparım. Yaptığım temaya inanamazsınız da. Beni bilen yaptığım işleri başarılarımı bilen bilir. Ama ortada bir gerçek var. Ben bu işi, acemiler ve scripte para ayırmak istemeyen kişiler için yapıyorum. Şimdi, yav ona para ayıramıyorsa girmesin diyenleriniz olacaktır. Benim amacım ilgisi ve becerisi olan kişilere yardım etmek. Copyright daki linkin ne bana ne kendisine bir faydası var. Bugüne kadar yüzlerce kişiye karşılıksız olarak yardım ettim. Şimdi o kadar uğraş var bu işte. Gelip abuk sabuk konuşuyorsunuz. Ayrıca şunu bilin ben tüm sitelerimde bu scripti kullanıyorum. Yeni sitelerde süper tutuyor. 2-3 saat içinde admin paneldeki pingleme sayesinde backlinksiz index aldığımı/alanları sürekli görüyorum.

Başka konuda oyun script yazarak para kazanan coder'ler. Tüm sistemi açık kaynak kodu ile verirsem script coderlerinin işini elinden almış oluruz.

Şifreli klasörlermiş bide. içinde bot harici tek dosya şifreli. onunlada işiniz olmayacağını defalarca söyledim şimdide söylüyorum.

fonk.php dosyasu içinde olanları söylüyorum. oyun dizme. kategori dizme, etiket dizme, güvenlik kodları. copyright kodları. özellik eklemek isteyen fonk2.php yapsın. otursun koyacağı kodları oraya koyuversin. Kod koyabilecek becerisi olan insan bunuda yapar.