Bu tür konulara 1 mesajı olanlar yazmasını engellemek gerekir.
Lütfen ile başlayıp yıllardır forumda olan az çok konulara hakimiyetini bildigimiz bir arkadaşa cahillik ile son bulan kelimeleri söylemeniz hoş olmamış.
birsene önce yazılmış son posta az önce demek ne kadar doğrudur bilinmez.
Her iki firmada işini iyi yapıyor.
Leaseweb ten iş yeri için sunucu aldık 4 saatte eksiksiz kurdular. Ama satış departmanı ile teknik destek birbirinden bağımsız mı çalışıyor nedir anlamadım. Sql server lisansı aldık satış tekniğe bildirdim diyor teknik haberim yok diyor.
4 günde sql server kurdular.
Makina alındığından bu güne kadar açık ortalama aktif band kullanımı saniyede 10mbit şuana kadar 1tb hat yemiş 4 tb bandlı bir makina hiç kesinti olmadı.
Konuyla alakasız olacak bu sözüm : Neden herkez Elazığlı168 uğraşıyor çogu mesajda nasıl laf atsam derdinde millet. Post sayısındanmıdır nedir. Hocam yönetimle konuş bari postsayısı/10 Yapsınlar seningini ekrana basmadan önce

Şaka bir yana;
Şahsen rhost dediklerine hiç katılmıyorum. İş yeri sahibi olarak sunucumda duran hiç bir sitenin saldırı sonucu kapanmasını istemem bunun için ay sonunda sunucu parası kadar para vermeye razı gelecek bir çok insan vardır. Belki sunucu kapandıgı zaman daha fazla götürüsü olacak?
Arkadaşlar zaten gerekli cevapları vermiş.
Bu işlere yeni atılan arkadaşlar netdirekti 2-3 aydır kullanıyor olabilir. 5 sene önce bizim sunucumuz mevcuttu netdirektte. 5 yıl içindede 3 kez geri dönüş yapmıştık netdirekte. O zamanlar durum böyleydi şimdi hat konusunda daha esnekler ama saldırılar konusunda izlenen tutum nasıl şu anda onu bilemiyorum. Bizim kullandığımız dönemlerde limitsiz 100 mbit hat diye birşey yoktu netdirektte. Elbette parasını öderseniz limitsiz port alabilirsiniz ama limitsiz port fiyatı 2 sunucu ücretine yakındı.