sen ermeniler var yerine insanlar var diyeceksin

o zaman sana diyeceğim ki haklısın.Tek bir ırka indirgiyorsun çünkü .Kim kendisiyle çelişiyor?Elin akıllısından ne ilim aldığım seni ne ilgilendirir , atasözüne atasözü ile karşılık verdim.Devletlerin dostu olmaz lafının Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile alakasını dahi idrak edemiyorsun sonra bana hükümeti savunduğumu söylüyorsun

Mezhebi geniş, geçirmek falan filan gerçekten boşa vakit harcamışım.Sana ilk modern otomobilinle mutluluklar ve iyi geceler
Diğerlerinide sayalım, Yünalılar, Rumlar, Persler (İranlılar), Araplar, Ruslar, İtalyanlar bunlar en yakındakiler, uzaktakilere gitmeyelim istersen.Bir düşün sana neler çağrıştırıyorlar. Sana kimse hükümeti savunuyorsun demiyor, ama düşüncelerin şuanki hükümet politikasıyla birebir paralel seyrediyor, ben bunu söylüyorum sana, ikisinin arasında çok fark var.Haklısın devletlerin dostu olmaz, müttefikleri olur.Bizim müttefiklerle menfaatlerimiz düşman başına.İdraktan kastın bu ise.Mezhep genişliği meselesine gelince bizim savaşta kazanıp masalarda kaybedenler, ruslarla ve diğer taraflarla tek tarafli menfaat anlaşmaları imzalayanlar hep senin düşüncendeki adamlardı.Ne tasadüfki hemen hemen hepside yurt dışında eğitim görmüş kişiler.Evet boşa vakit harcamışsın, don kişot olmuşsun yel değirmeniyle savaşmışsın haberin yok.Yurt dışından yazıyormuşsun, e normal nede olsa asimile olmalısın.Avrupanın senin gibi neferlere her daim ihtiyacı var

Sanada Tüm insanlıktan oluşan AİLENLE MUTLULUKLAR DİLERİM. Sen yinede mutluluk tablosu oluşturayım derken arka tarafında bir Türk olsun, ne olur ne olmaz.Göktürk kitabelerinde yazanlardan ders çıkarmak lazım

sanada iyi geceler.