Olayı basite indirgemenize gerek yok, karaktere, kişiliğe baka baka doğu anadolu düşme noktasına geldi hatırlatırım, dağdaki terörislerin birçoğu gündüzleri çarşı da esnaflık yapar, geceleride askerine silah sıkar!Gündüz sana davranışına bakarsın, birde gece silah sıkışına!
Bizim devletimizin hangi müttefikiyle hangi menfaati var bizim yararımıza?Batı Trakyadan başlayarak geçmişten bugüne tartışalım istersen.Müttefiklerimiz bize neler yapmış?Ve neler yapıyor?Kardeşin seni inkar ediyorsa, gerekirse zorla onu kazanacaksın!Unutma sen dost sandıklarına sarıldığında onları yanlız bıraktın!Siz yetişmesi istenilen gençlersiniz, Amerikanın, Avrupanın bu yazdığın düşünceleri düşünmenizi istedikleri gençlersiniz
Siz, bence
"TARİHİNİ BİLMEYEN BİR MİLLETİN EVLADI, YENİ TARİHE KÖLE OLARAK DOĞAR". sözünü tam idrak edemiyorsunuz.
Şimdilerde tüm dünyada Anti-Türk tezleri dolaşıyor, Türklerin Göktürklerden önce var olmadıklarına dair.Siz boşver deyip geçin yine, dostluk, arkadaşlık taraftarı olun birinci dünya savaşında yaptığı katliamlarla utanmayan Ermenilerle bile.Boşverin soydaşlarınızı nenize lazım, ne de olsa Ermeniler var değilmi.
Ataların boşa gitmiş sözü yoktur.
Alsana bir ata sözü:
"Elin Akıllısından, Bizim Delimiz İyidir!"

Olay farklı boyutlar alıyor , sorduğum çok basit bir soruydu.Amerikanın , Avrupanın insanların kişiliklerine değil de ırklarına , etnisitelerine göre ayrılması çok daha fazla işlerine gelir.
"
"TARİHİNİ BİLMEYEN BİR MİLLETİN EVLADI, YENİ TARİHE KÖLE OLARAK DOĞAR". sözünü tam idrak edemiyorsunuz."Tarihi bilmediğimi nerden çıkarıyorsun onu tam idrak edemiyorum

Çok çok saçma yerlere çekiyorsun konuyu odesa , ben bir insanı ırkına göre değerlendirmem diyorum sen Ermeniler var diyosun ne alaka?Vaktimi boşa mı harcıyorum burada tartışarak bunu düşünmeye başladım.Ataların boşa gitmiş sözü var mı bilmem ama bu sözün yerine ben başka bir sözü tercih ediyorum ."İlim Çin'de bile olsa gidip arayınız".yani elin akıllısı tercihimizdir.Ki bana göre el diye bir şey yoktur.Tüm insanlığı ben ailem olarak görüyorum , sadece Türkleri değil

ve ailemden de en kişilik sahibi olanları tercih etmeye çalışıyorum.He ayrıca ben devletin şu anda izlediği politikayı savunduğumu belirtmedim ama ezberden kendi kendine yazmışsın.Ben devletlerin dostları olmayacağını , menfaatleri olacağını söyledim.Bu lafa göre günümüz politikasını değerlendirebilirsin ,benim ne düşündüğümü anlamak için. siyasete girmek istemiyorum.