Leonn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu şekildeki yaklaşımlara herzaman saygı duyarım.En azından tavsiye veriyor diğer arkadaşlar Enazından yapılan birşeye saygı duymalarını rica ediyorum .
Sizden beklediğim Bunun Logo olup olmadığını sormak değil,sadece bir taslak oluşturdum ve bu taslak üzerinden gidersem Müşteriyi logo konusunda tatmin edebilirmiyim?
Bunun cevabıydı .

Ben konuyu açtığım zamandan beri olan eleştirilere saygı duyuyorum.Cünkü her eleştiri bir nebzede olsa insana birşeyler öğretir.Ama lütfen yapılan Şey " A " harfi bile olsa biraz yorum yaparken bir çaba sarf edildiğine dikkat edin .

Teşekkürler
aLp3R3n adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunun bir taslak olduğunu ve henüz daha logo olmadığını arkadaş zaten belirtmiş çoğu yorum gereksiz ve arkadaşı resmen karalamaya yönelik olmuş bende anlamadım arkadaşların tavrını.

Taslağa gelince:
Bordo ve siyah karışımı değilde kırmızı ve kırmızının biraz daha açık tonuna doğru gitsen daha güzel olurmuş. Dünya şekli çok uzak durmasa yazıya süper olacakmış. Böyle çalışmalarının devamını bekliyorum güzel olacak bence
Konuyu açarken yazdığınız yazıyı iyi okuyunuz. Yorum istemişsiniz yorum yapılmış. Tavsiye istememişsiniz ki. Kimseye yorum yaptığı için kızamazsınız. Kolay gelsin. Söylediğiniz cümle aynen aşağıda ;

Alıntı
Müşteriye teslim etmeden önce yorumlarınızı öğrenmek istiyorum ?