Leonn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alperen teşekkür ederim tek olumlu yorumu yaptığın için,yapılan birşeye saygı duyduğun için. "Bu Logo değil" deyip geçip gitmediğin için . Teşekkürler

şöyle yorumlar yürüttüğünüz için gerçekten buradan yardım isteyen arkadaşlara fikir belirtmek konusunda çekingen bir hal alıyorum. yorum istediniz tekelden size nacizane fikirlerimi ilettim.

logo nedir taslakları bir araştırın dedim ana amaç bir firmayı diğer firmalardan farklı kılabilecek bir görüntü şablonu oluşturabilmekdir. tabi bunu yaparken yaptıgınız logonun neyi ifade etmesi gerektiği üzerine düşünürsünüz ilk önce daha sonra yaptıgınız logonun her türlü baskı ve kesim moduna kolaylıkla aşina olabilmesi, göz yormaması vs.

şimdi atıyorum font çizme kabiliyetiniz olmayabilir bir çoğumuzun yok ancak harfler üzerinde oynama yapabilirsiniz, sağ köşeye dayadışınız hazır meteryali logo olarak kullanılacak kelimenin herhangi bir harfine stilize edebilmektir.

Atıyorum giresun haber demişssiniz

her ilin bayrağı yoktur ama bir takımı vardır nedir giresunun renkleri mesela yeşil - beyaz mış kosenpt açısından yeşil ve tonlarını kullanmanız logonuzdaki nlam adına size +1 katabilir.

daha sonra giresunu giresun yapan baş yapıtları incelersiniz nedir bunlar konu gıdaya giremeyeceğine göre tarihi yapılarıdır örnek olarak merkez de konuşlanmış olan giresun kalesini alabilirsin.

sonra ilişkilendirdiğin ana konu nedir haber, haberi neyle vurgularsın oturur düşünürsün. örnek olarak sen bir dünya sliueti kullanmışsın..

yani anlatmaya çalıştıgım logo diye yorum istediğimiz fikir istediğiniz şey bir fikir doğrultusunda ortaya koyulmuş meteryal olsun ki insanlar kalkıp birşeyler söylesin , ha bunların hepsini yaptınızda insanlar kalkıp size halen absurt absurt yorumlar yazıyorsa o zaman dediklerinizde haklısınız.

yani konu emek sarf edilen bir çalışmaya yorum getirebilmektir herşeyden önce.

iyi çalışmalar dilerim .

Teoman DEMİRTAŞ